MentorNorge
Indholdsfortegnelse Solskinnshistorie 16. juni 2021 Læsetid: Nå gleder Therese seg til å gjøre lekser

Nå gleder Therese seg til å gjøre lekser

Som forelder er det ikke alltid lett å hjelpe barna sine med skolearbeid. Som elev er det heller ikke alltid lett å motiveres til å gjøre skolearbeidet, spesielt om man ikke får den hjelpen man trenger. Karoline fikk erfare at datteren hennes, Therese, begynte å slite med matte på skolen. Da tok hun tak.

Det var på fjelltur med en venninne at Karoline ble tipset om MentorNorge for første gang. Hun hadde ikke hørt om dette før og undersøkte det videre da hun kom hjem. Med tanke på at Therese hadde uttrykt at hun ønsket en-til-en undervisning, tenkte Karoline at dette kunne være en god idé.

"Jeg ble kjempeinteressert med en gang, og skjønte at dette var en veldig fin løsning for Therese." - Karoline, mor

En fantastisk reise

Videre forteller hun engasjert om erfaringene deres med mentor, og hvor fantastisk dette har vært for dem. "Jeg angrer ikke et sekund på at vi gjorde dette her. Allerede fra første henvendelse har det vært profesjonelt, med god service, oppfølging og bra kvalitet. Vi føler oss kjempegodt ivaretatt og synes det har vært helt enestående. Jeg har aldri sett henne fokusert i noenannen setting, så det har vært kjempepositivt", forteller Karoline.

Å ha mentortimer etter en lang dag på skolen, kan imidlertid reise tvil hos både elever og foreldre. Med en aktiv og litt utålmodig datter, var også Karoline litt usikker på om øktene med mentor kunne vare litt for lenge. Men nå forteller hun at Therese kommer løpende hjem fra skolen og sitter fullt konsentrert gjennom hele økten.

Les mer om privatundervisning fra MentorNorge her

Faglig utvikling

MentorNorge har stort fokus på å finne en god match til familier som ønsker seg mentor. Fleksibilitet og en god relasjon, er viktige fokuspunkter som går parallelt med målet om faglig progresjon. Karoline forteller at de er kjempefornøyde med mentoren de har fått, og at utviklingen til Therese har gått i riktig retning.

"Hun har hatt en gradvis utvikling som nå har gitt henne økt forståelse, selvtillit og mestringsfølelse innen faget. Skolen gir også tilbakemelding på at hun absolutt har forbedret seg, hvilket har vært viktig for oss og er veldig godt å føle på", forteller Karoline. Therese selv sier at hun konsentrerer seg bedre når hun får være alene med mentoren, og at hun føler at hun får bedre hjelp til det hun trenger.

Anbefaler MentorNorge

På spørsmål om hun ville anbefalt MentorNorge til andre, svarer Karoline at hun allerede har gjort det. "Vi er kjempefornøyde med hele opplegget, og jeg har personlig anbefalt MentorNorge videre til veldig mange. Det har virkelig vært en helt fantastisk reise så langt", forteller Karoline.

Lyst å vite mer? Les mer om privatundervisning fra MentorNorge her. 

Vil du prøve privatundervisning med en mentor?

Prøv et uforpliktende oppstartsmøte


Solskinnshistorie

Se alle

Fikk toppkarakter på særemnet og bedre mestringsfølelse
Toppkarakter på særemnet og bedre mestringsfølelse..
Karakterene gikk opp - fikk tilbake troen på seg selv
Grete tok kontakt med MentorNorge fordi sønnen hennes kunne ha godt av..
Fra usikker til selvsikker med mentor
Neste tirsdag er det tid for matte igjen, og som før forrige mattetime..
Gikk fra 2 til 5 i matte
Matematikk er et viktig fag i skolen, men det kan føles utmattende, kj..
MentorNorge var hjelpen Maharan (19) trengte
Maharan (19) slet med fagene kjemi 2 og matematikk R2. Så fikk han hje..
Fra usikker til selvsikker i matte
Som fersk videregåendeelev ble matte en utfordring for Trym, men med e..
Gikk opp en hel karakter med mentor
Maharan (19) slet i fagene kjemi 2 og matematikk R2. Ved å ha mentor o..
Tage-online
Økt progresjon og mestring..