Maharan har fått privatundervisning fra MentorNorge
Sara Catharina Daimin
Innholdsprodusent
Indholdsfortegnelse Solskinnshistorie 1. november 2021 Læsetid: Gikk opp en hel karakter med mentor

Gikk opp en hel karakter med mentor

Maharan (19) slet i fagene kjemi 2 og matematikk R2. Ved å ha mentor over en lenger periode har han både utviklet en forståelse for fagene, og kan se for seg å jobbe med dette i fremtiden.

Maharan (19) går i tredje klasse på Lørenskog videregående skole, med fordypning i realfag. Realfag er for mange utfordrende fag, og krever strukturert jobbing og disiplin. Han forteller selv at han har slitt mye med fagene, og det har heller ikke hjulpet på motivasjonen å være omringet av medelever som har lite fokus på å jobbe grundig med skolearbeid. Dette får han nå hjelp til av en mentor, som sier følgende:

«Vårt største fokus er å opprettholde jobbingen for hver uke -forhåpentligvis flere ganger i uken. Han lærer utrolig fort, men trenger et ekstra dytt».


Maharan kan fortelle at allerede ved første kartleggingstime merket han at det var god kjemi mellom han og mentor. De kom godt overens og hadde flere felles interesser. Det har gjort det enklere å mer motiverende å møtes for å jobbe med skole. 

Maharan har, i likhet med mange andre, hatt mye digital undervisning under coronapandemien. Mange kan reise sine tvil på om dette er en god løsning, men med MentorNorge sin læringsplattform har det gått veldig bra.

«Plattformen er tilrettelagt onlineundervisning så det blir lettere å dele skjerm og se hva mentoren gjør. På den måten virker det som vi sitter ved siden av hverandre»

Familien bekrefter også at det har vært en god løsning å få mentor. De ser at de jobber godt sammen og Maharan får den hjelpen han trenger. Broren forteller oss at:

«Tidligere er det jeg som har måttet svare på de spørsmålene, og det er ikke de letteste spørsmålene å svare på. Så det har vært bra at mentoren kan komme inn og hjelpe Maharan med de vanskelige fagene» 

Vil du prøve privatundervisning med en mentor?

Prøv en gratis kartleggingstime

Maharan opprettholdt målet sitt om å jobbe jevnt med fagene han slet med. Med en mentor over tid, tålmodighet og hardt arbeid har dette gitt gode resultater. Ikke bare har det vært lærerikt og spennende, men han har også utviklet en interesse og forståelse for faget.«Ikke bare har jeg gått opp en hel karakter, men tenkt at jeg kanskje vil jobbe med dette i fremtiden også».

Mentor forteller at Maharan har hatt stor framgang og at samarbeidet har vært kjempehyggelig. «Jeg ser en veldig tydelig forbedring. Før turte han ikke å rette på meg fordi han kanskje trodde at han hadde feil, men det gjør han nå. Det er godt å se at han har blitt så selvsikker.»


Solskinnshistorie

Se alle

Fikk toppkarakter på særemnet og bedre mestringsfølelse
Toppkarakter på særemnet og bedre mestringsfølelse..
Karakterene gikk opp - fikk tilbake troen på seg selv
Grete tok kontakt med MentorNorge fordi sønnen hennes kunne ha godt av..
Fra usikker til selvsikker med mentor
Neste tirsdag er det tid for matte igjen, og som før forrige mattetime..
Gikk fra 2 til 5 i matte
Matematikk er et viktig fag i skolen, men det kan føles utmattende, kj..
MentorNorge var hjelpen Maharan (19) trengte
Maharan (19) slet med fagene kjemi 2 og matematikk R2. Så fikk han hje..
Fra usikker til selvsikker i matte
Som fersk videregåendeelev ble matte en utfordring for Trym, men med e..
Nå gleder Therese seg til å gjøre lekser
Som forelder er det ikke alltid lett å hjelpe barna sine med skolearbe..
Tage-online
Økt progresjon og mestring..