Privatundervisning i norsk


Vi skreddersyr et undervisningsforløp i norsk til deres behov

Norsk er et sentralt fag både på grunnskolen og videregående. Å mestre norskfaget er avgjørende for en god skolegangen, og er derfor et av de mest etterspurte fagene hos MentorNorge. Det er dessverre mange elever som får en dårlig start. Noen tar det for gitt fordi det er et morsmål og dermed «enkelt», andre finner det vanskelig fordi det er et fag basert på mye tekst og oppgaveskriving. Det er helt essensielt at man skaper stor glede rundt dette faget, da det er med oss hele livet.

Norskfaget handler om mer enn å lære seg de grunnleggende verbene og substantivene. Det er ikke et fremmedspråk som tysk eller fransk. Det er vårt eget morsmål. Det er i norskfaget du lærer å nyansere; det er i norskfaget du kan lære deg å formidle tekst på en god måte.

Å beherske et språk bedrer kommunikasjonsevnen, og kommunikasjon er vesentlig i alle mulige sammenhenger! Norsk er et sentralt fag, både på ungdomsskolen og videregående. Med andre ord vil utfordringer i faget ofte følge én resten av skolegangen. Våre mentorer kan hjelpe til i norsk på alle trinn og i alle emner. De har selv toppkarakter i norsk og er dyktige formidlere. Slik kan de gjøre norskfaget lettere å forstå og lære. Leksehjelp i norsk er blant det mest etterspurte hos MentorNorge, og det er vår erfaring at en-til-en-relasjonen mellom elev og mentor skaper et trygt rom hvor det er plass til både å prøve, feile og få til. 

Vi kan blant annet bistå med:

  • Tekstanalyse
  • Oppgaveskriving
  • Grammatikk
  • Argumenterende skriving
  • Lese- og skrivestrategier
  • Litterær og kulturell forståelse

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – eller trykk på “Kom i gang” nedenfor. Våre veiledere sitter klare til å avklare behovene deres, slik at vi kan finne den helt rette mentor – kanskje kan norskfaget bli en positiv opplevelse fra nå av?

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt