Leksehjelp i matematikk


Vi skreddersyr et matematikk-forløp ut fra deres behov

Matematikk er et sentralt fag både på grunnskolen og videregående. Å mestre matematikkfaget er avgjørende for skolegangen. Dette er grunnen til at matematikk er det mest etterspurte faget blant familiene vi snakker med her i MentorNorge. Vi har et stort nettverk av mentorer i hele landet, og kan undervise i matematikk på alle nivåer.

Andre familier har fått hjelp med blant annet følgende:

  • Redusere matteangst. Skape oversikt og struktur.
  • Leksearbeid og øving til prøver/eksamen.
  • Skape motivasjon og inspirere til videre arbeid.
  • Unngå anspente diskusjoner om likninger ved leksebordet.

Mentorene våre har selv toppkarakterer i matte, er dyktige formidlere, og brenner for å gjøre en forskjell. Det er dessuten vår erfaring at en-til-en-relasjonen mellom mentor og elev skaper en trygg ramme. Man får også en unik mulighet til å tilpasse undervisningen til elevens behov, slik at man får mest mulig ut av læringen. Med mattehjelp fra MentorNorge, skal man både bli tryggere i faget, og lære mer!

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – eller trykk på “Kom i gang” nedenfor. Våre veiledere sitter klare til å avklare behovene deres, slik at vi kan finne den helt rette mentor – kanskje kan matematikkfaget bli en positiv opplevelse fra nå av? Les gjerne mer om privatundervisning i matematikk og mattehjelp på ulike nivåer her.

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt