Leksehjelp i matematikk


Vi skreddersyr et matematikk-forløp ut fra deres behov

Vi skreddersyr et matematikk-forløp ut fra deres behov

Matematikk er et sentralt fag både på grunnskolen og videregående. Å mestre matematikkfaget er avgjørende for skolegangen. Dette er grunnen til at matematikk er det mest etterspurte faget blant familiene vi snakker med her i MentorNorge. Vi har et stort nettverk av mentorer i hele landet, og kan undervise i matematikk på alle nivåer.

Andre familier har fått hjelp med blant annet følgende:

  • Redusere matteangst. Skape oversikt og struktur.
  • Leksearbeid og øving til prøver/eksamen.
  • Skape motivasjon og inspirere til videre arbeid.
  • Unngå anspente diskusjoner om likninger ved leksebordet.

Mentorene våre har selv toppkarakterer i matte, er dyktige formidlere, og brenner for å gjøre en forskjell. Det er dessuten vår erfaring at én-til-én-relasjonen mellom mentor og elev skaper en trygg ramme. Man får også en unik mulighet til å tilpasse undervisningen til elevens behov, slik at man får mest mulig ut av læringen. Med mattehjelp fra MentorNorge, skal man både bli tryggere i faget, og lære mer!

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – eller trykk på “Kom i gang” nedenfor. Våre veiledere sitter klare til å avklare behovene deres, slik at vi kan finne den helt rette mentor – kanskje kan matematikkfaget bli en positiv opplevelse fra nå av?

Les mer om hvordan privatundervisningen foregår her.

Andres erfaringer


99,2% vil anbefale oss til andre - se hvorfor her

99,2% vil anbefale oss til andre - se hvorfor her

Han har gått fra å være usikker på grunn av all undervisningen han har mistet, til nå å være trygg i fagene

- Mor til Victor, 15 år

Alle barna mine har hatt stor nytte av å ha mentor.

- Anne Brith, Blogger

Det har hjulpet meg å bli bedre i de fagene jeg sliter litt med

- Lise, 15 år

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra skolen på progresjonen til Tage i de fagene han har hatt mentor

- Mor til Tage, 15 år

Daniel lærte matematikk på en ny måte


med god hjelp av mentor, David

med god hjelp av mentor, David

Terje, far til Daniel, tok kontakt med MentorNorge fordi han opplevde at sønnen slet med matematikk på skolen. Matematikk er et sentralt fag både på grunnskolen og videregående. Det er et fag flere sliter med, og som det er lett å falle bak i. Daniel har hatt mentor fra MentorNorge i matematikk i underkant av et år.

"God erfaring og oppfølging. Litt dyrt, men det er virkelig verdt det. Det var jo enkelt fra første kontakt frem til vi fikk mentor. Jeg prøver å ikke være der når de jobber sammen, slik at jeg ikke er en forstyrrende faktor. Jeg vil ikke at Daniel skal føle noe press. Men jeg tyvlytter litt, og hører at det går innmari bra. "

"Min erfaring med MentorNorge - kan ikke få bedre skussmål! Sønnen min slet på skolen. Jeg tok kontakt med MentorNorge, og hadde en veldig fin telefonsamtale med en fagveileder om Daniels behov. Vi fikk Mentor David hjem til oss. Etter første møte var jeg sikker på at dette var bra, både for oss og for Daniel. De snakker bra sammen, ler sammen og David er flink til å lære bort. I etterkant har Daniel gjort det bra på en del prøver og ting har løsnet. Han er en lettere person. Det er innmari fint å se som pappa."

Daniel selv er også godt fornøyd. "Det har hjulpet meg utrolig mye. Jeg har alltid slitt med matte og nå gjør jeg det mye bedre i enn jeg noen gang har gjort. Mamma og pappa sier også at etter David (mentor) kom, så klarer jeg det mye bedre. De sier at jeg har et mye bedre humør enn hva jeg hadde før."

Mentor David har bare gode ord å si om sin elev Daniel. "Daniel ønsker å gjøre det bedre på skolen, og han gjør det allerede veldig bra og gjør en god innsats. Han blir veldig motivert av bare det å bli sett. Det å vite at det ikke er et stort press, gjør det mye lettere for han å lære. Jeg ser at han klarer å slappe av - han er ikke nervøs og da lærer han mye mer effektivt og husker ting."

Snowboardkjører Emma (14) har undervisning i matematikk


med mentor går hun ikke glipp av så mye på skolen

med mentor går hun ikke glipp av så mye på skolen

Emma reiser mye i sammenheng med sporten sin. Hun får da med seg mye lekser for å kompensere det hun går glipp av på skolen. Å ha en mentor gjør at Emma har tid til å gjøre leksene før hun drar på tur, og dermed har hun mer tid til å kjøre snowboard og være sammen med de andre.


"Jeg drømmer selvfølgelig om å bli god i snowboard og kjøre OL, X-games og de store konkurransene. Jeg har slitt mye med matte og når jeg ikke har vært på skolen har jeg ikke fått med meg de tingene de på skolen har jobbet med. Da er det fint å ha en mentor som kan hjelpe meg i gang igjen.

Far forteller at selvtilliten i forhold til skole har blitt mye større. "Da vi begynte å ha matteundervising hjemme, så vi at det fort ble overført til andre fag. Hun ble veldig inspirert fordi hun så at karakterene ble bedre, rett og slett."

Mentor syns det har vært veldig positivt å få vært med Emma alene. "Jeg tror det er det som er fordelen med mentornorge sin ordning. Da får man snakket med én elev om gangen og ikke bare i et klasserom med flere hvor hver person har sine egne preferanser om hvordan de skal lære."

Les mer om hvordan dere kan få mest mulig ut av hverdagen med privatundervisning fra MentorNorge.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i matematikk

Hva koster privatundervisning i matte?

Privatundervisning i matte koster fra 395,- per time - les gjerne mer om våre priser på privatundervisning og leksehjelp her

På hvilket nivå tilbyr dere privatundervisning i matte?

Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i matematikk på alle nivåer, fra småskolen helt opp til VGS.

Kan jeg få matteundervisning online?

Ja, vi tilbyr onlineundervisning i matematikk.- les gjerne mer om onlineundervisning på her

Hvorfor velge privatundervisning i matematikk?

Med privatundervisning i matematikk vil du få tilpasset undervisning til din personlige læringsstil og til ditt behov. Du vil lære på en rask og effektiv måte.