Mentor og mentee leksehjelp ved laptop headercut blue
Mentor og mentee leksehjelp ved laptop headercut blue

Bli ringt opp

Våre fagveiledere er klare til å ta
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

MentorNorges undervisningsformer

Vi tilbyr skreddersydd privatundervisning både fysisk og på nett

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen
left corner graphics right corner graphics

Skreddersydd undervisning fysisk eller online

Vi tilbyr privatundervisning over hele landet. Mentoren kan enten komme hjem til dere, eller undervisningen kan foregå på læringsplattformen vår på nett, som inneholder mange gode redskaper og nyttig materiale. På denne måten kan barnet ditt få hjelp i trygge og velkjente omgivelser, uansett om dere velger et fysisk eller online mentorforløp.

bølge grafik

Privatundervisning på nett med læringsplattform

MentorNorges nettbaserte læringsplattform tilbyr flere verktøy som støtter læringen. Plattformen er både brukervennlig og inneholder mange forskjellige verktøyer som gjør forløpet morsomt, variert og lærerikt. Mentorene våre er flinke til å gjøre læringen engasjerende – også gjennom skjermen. Det pedagogiske grunnlaget vårt er byggesteinen for enhver undervisningstime, hvilket betyr at du får samme skreddersydde og kvalitetssikrede undervisning fysisk og på nett.

Les mer om det pedagogiske grunnlaget vårt

Priser på forløpene våre

Se prisoversikten

Brush-up

24 timer

Perfekt for deg som trenger en dytt i riktig retning, ønsker å finpusse ferdighetene og få de siste brikkene på plass.

Timepris

Timepris

639,-

6 måneders gyldighet Bli kontaktet
Populær!

Mentorforløp

48 timer

Den optimale løsningen for eleven som mangler faglig utvikling, selvtillit og motivasjon i faget. Vårt originale mentorforløp.

Timepris

Timepris

589,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Utvidet mentorforløp

72 timer

For eleven med større faglige utfordringer eller spesielle behov. Løpende hjelp og støtte gjennom et helt skoleår og i flere fag.

Timepris

Timepris

559,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Tage (2.vgs) har onlineundervisning

Økt progresjon og mestring

Det kan være en ganske stor overgang å gå fra ungdomsskole til videregående. Da Tage begynte på videregående skole begynte han å slite litt i noen fag. Moren hans så at karakterene gikk nedover og begynte å se etter muligheter for hjelp.

"Det jeg syns har vært bra med å ha en mentor, er at du får repetere det du ikke har forstått på skolen, og du får lært det på nytt på en mer effektiv måte" - Tage (2. vgs)

Fleksibel privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning over hele landet. Når du har et fysisk mentorforløp, kan mentoren enten komme hjem til dere eller møtes på et bibliotek, studiesenter eller lignende. Velger du privatundervisning på nett, er internettilgang og en datamaskin med webkamera alt dere trenger for å starte undervisningstimen. Privatundervisningen er derfor veldig fleksibel. Sammen med mentoren kan sette opp en plan for undervisningstidspunkter og dager som passer inn i hverdagen deres.

Les mer om hvordan dere får en mentor