Privatundervisning i fransk


Vi skreddersyr et leksehjelpsforløp ut fra deres behov

Fransk uttale kan får tungen til å slå knuter - og rekken av uregelmessige franske verb kan virke veldig lang! Franskfaget kan med andre ord være en vanskelig nøtt å knekke. Med de rette verktøyene og fokusert øvelse kan imidlertid bøying av franske verb bli en lek og uttalen autentisk. 

Vi kan for eksempel bistå med:

  • Gramatikk
  • Lesing og skriving
  • Tekstanalyse
  • Oppbygging av tekster

Våre mentorer har selv toppkarakter i fransk, er dyktige formidlere og opptatt av å gjøre en forskjell. Det er også vår erfaring at en-til-en undervisning skaper et trygt miljø og en unik mulighet til å målrette undervisningen til elevens behov. Slik maksimerer vi læringen.

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – våre fagveiledere er klare til å hjelpe dere. Fagveilederen identifiserer dine behov, slik at vi kan finne akkurat den rette mentor til dere – kanskje klarer vi å gjøre fransken til noe morsomt?

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Map2

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt