Shutterstock 1320304172 Shutterstock 1320304172

Privatundervisning i Kristiansand

Skreddersydd undervisning
Økt lærelyst og mestring
Motivasjon og inspirasjon

Vi anbefaler onlineundervisning Ofte spurt - Covid-19

Privatundervisning i Kristiansand


Vårt mentorteam i Kristiansand og omegn står klar for at hjelpe ditt barn

Har ditt barn behov for hjelp i ett eller flere fag? Eller skorter det på motivasjonen og studieteknikken? Uansett hvilke faglige utfordringer barnet ditt har kan en av våre dyktige mentorer i Kristiansand være en hjelpende hånd. Vi tilbyr skreddersydd leksehjelp til elever i alle alder og på alle alderstrinn. Våre mentorer bor sentralt i Kristiansand, men vi finner en løsning som passer dere som bor i utkanten av byen eller i omegn. 

Vi har rekruttert de aller dyktigste studentene i Kristiansand til vårt mentor-team. Teamet spender bredt i kompetanse, og vi har god erfaring med å skape supergode matcher mellom elev og mentor. Vi tar utgangspunkt i  geografi og fagligkompetanse, men det er også viktig for oss å matche på personlighet, fritidsinteresser og læringsstil. 

Skreddersydd én-til-én undervisning


En ung mentors begeistring for å lære smitter

Vi har lært at ung-til-ung relasjonen mellom elev og mentor skaper et trygt læringsrom. Mentor er ikke bare en underviser, men fungerer også som en rollemodell som skaper motivasjon og økt selvtillit for eleven. Vi har sett at det er en stor fordel at aldersforskjellen mellom elev og mentor ikke er så stor. Mentor har selv nylig sittet på skolebenken, og har det faglige friskt i minnet, samt lært fagstoffet på samme måte som eleven har lært det på skolen. Det er nettopp denne nære relasjonen som utgjør de største faglige aha-opplevelsene og suksessene.

Vil du lese mer om privatundervisning med en mentor kan du gjøre det her. 

Våre mentorer underviser i Kristiansand og omegn


Hvor og når det passer dere best

Privatundervisningen tar ofte plass i trygge omgivelser i hjemmet, på et felles møtested eller online. Det er flere gode møtesteder sentralt i Kristiansand. For eksempel har Kristiansand Folkebibliotek, Vågsbygd Bibliotek og Hellemyr Bibliotek har fine fasiliteter som vil danne gode rammer for motiverende undervisning i Kristiansand. Ønsker dere å prøve ut onlineundervisning kan dere lese mer om fleksibel onlineundervisning her.

Utover at våre mentorer er fleksible på undervisningssted, er de også fleksible på hvilke dag i uken og hvilke tidspunkt på dagen som passer best. For noen er det best å ha en fast "leksehjelp-dag", og for andre kan det være best å ha en mer fleksibel tilnærming til når man ønsker leksehjelpen. En mandag passer kanskje best den ene uken, men onsdag passer bedre neste. 

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i Kristiansand

Hva koster privatundervisning i Kristiansand?

På hvilke nivå tilbyr dere privatundervisning i Kristiansand?

Kan jeg få privatundervisning online i Kristiansand?

Hvorfor velge privatundervisning i Kristiansand?

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.