Vi anbefaler onlineundervisning Ofte spurt - Covid-19

Privatundervisning og leksehjelp i engelsk


Vi skreddersyr et privatundervisningsforløp i engelsk til dere

Overalt ser vi engelsk: på reklameskilt, på TV, på produkter vi kjøper. Man kan ikke unngå å påvirkes av det. Selv om norsk språkråd fortviler over trenden som muligens setter norsk språk i fare finnes det mye positivt i denne spredningen: det gjør engelsk lettere å lære.

Vi hjelper gjerne til med:

  • Uttale
  • Lesing
  • Grammatikk
  • Tekstanalyse
  • Oppgaveskriving

Mentorene våre underviser i engelsk på alle nivåer og i alle emner, og har selv fått toppkarakterer i engelsk. Mentor kommer hjem til dere, eller møter dere over nett. Slik får eleven lære i et trygt miljø, som gjør det enklere å tørre å snakke språket. Samtidig gir det mulighet for å skreddersy engelskundervisningen til akkurat din sønn eller datter, slik at læringen maksimeres og effektiviseres.

Les mer om onlineundervisning i engelsk her.

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – eller trykk på “Kom i gang” nedenfor. Våre veiledere sitter klare til å avklare behovene deres, slik at vi kan finne den helt rette mentor – kanskje kan engelskfaget bli en positiv opplevelse fra nå av? 

Lær engelsk i trygge omgivelser


Alle fortjener å føle skoleglede

For mange kan det være nervepirrende å skulle snakke et annet språk enn norsk. Kanskje er man nervøs for om man bøyer ordene riktig, eller om ordene kommer ut på riktig måte. For mange elever betyr det å sitte med klump i halsen hver gang klokken ringer inn til engelsktimen. Ofte er det en frykt for å bli utvalgt til å lese høyt eller svare på et spørsmål på engelsk foran hele klassen. Når usikkerheten for faget blir stor nok vil det ødelegge for videre læring. 

En av MentorNorges viktigste verdier er at alle elever fortjener å føle skoleglede. Alle barn og unge skal få merke lysten og gleden ved å lære. Vi har derfor brukt mye ressurser på å oppnå et sterkt mentorteam, som tilbyr god og kreativ leksehjelp i engelsk. 

Vår erfaring viser at det skapes trygge og fortrolige omgivelser når mentor kommer hjem til familien og holder én-til-én undervisning for eleven. Det skapes plass til å feile, spørre dumme spørsmål og spør om det samme om igjen og om igjen. Det skapes aha-opplevelser og faglig og personlig suksesser.

Du kan lese mer om motiverende privatundervisning med en mentor her.

Alternative undervisningsformer i engelsk


Lær engelsk gjennom lek

Våre mentorer bruker ofte spill og aktivitet for å skape en morsom og annerledes måte å lære engelsk på. Det kan for eksempel være å spille Scrabble eller bruke post-it lapper for å lære navnene på forskjellige ting. På den måten lærer barnet på en morsom og annerledes måte, samtidig som forventningene senkes. 

Mentoren bruker også ofte nærmiljøet og naturen i undervisningen. Det kan for eksempel være å gå en tur i en nærliggende park eller bruke menneskene på veien som samtalestartere til en dialog på engelsk. Det kan også være å gå en tur i den lokal matbutikken eller kjøpesenteret. Der finner man masse varer, mennesker og opplevelser som vil fungere bra til en dialog på engelsk.

Privatundervisning

Våre mentorer er gode til å sette seg inn i elevens interesser og behov. Er ditt barn for eksempel interessert i fotball eller hest, bygger mentoren engelskundervisningen opp under det interesseområdet.

Mentorene trenes også i pedagogisk kompetanse, og de kan raskt avkode hvilke læringsstil eleven har. Mister ditt barn for eksempel raskt konsentrasjonen under undervisningsøkten, vil mentor raskt finne andre læringsmetoder for å holde barnet motivert. 

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i engelsk


FAQ

Hvor mye koster privatundervisning i engelsk?

På hvilket nivå kan jeg få engelskundervisning?

Hvorfor velge privatundervisning i engelsk?

Kan jeg få onlineundervisning i engelsk?

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.