Privatundervisning og leksehjelp i engelsk

Vi skreddersyr undervisning i engelsk til dere


Målrettet

Engelskundervisning

Mentorene våre underviser i engelsk på alle nivåer og i alle emner, og har selv fått toppkarakterer i engelsk. Mentor kommer hjem til dere, eller møter dere over nett. Slik får eleven lære i et trygt miljø, som gjør det enklere å tørre å snakke språket. Samtidig gir det mulighet for å skreddersy engelskundervisningen til akkurat din sønn eller datter, slik at læringen maksimeres og effektiviseres.

Overalt ser vi engelsk: på reklameskilt, på TV, på produkter vi kjøper. Man kan ikke unngå å påvirkes av det. Selv om norsk språkråd fortviler over trenden som muligens setter norsk språk i fare finnes det mye positivt i denne spredningen: det gjør engelsk lettere å lære.

Vi hjelper gjerne til med:

  • Uttale
  • Lesing
  • Grammatikk
  • Tekstanalyse
  • Oppgaveskriving

Start her

Bli kontaktet innen 24 timer

Lær engelsk i et trygt læringsrom

Alle fortjener å føle skoleglede

For mange kan det være nervepirrende å skulle snakke et annet språk enn norsk. Kanskje er man nervøs for om man bøyer ordene riktig, eller om ordene kommer ut på riktig måte. For mange elever betyr det å sitte med klump i halsen hver gang klokken ringer inn til engelsktimen. Ofte er det en frykt for å bli utvalgt til å lese høyt eller svare på et spørsmål på engelsk foran hele klassen. Når usikkerheten for faget blir stor nok vil det ødelegge for videre læring. Kanskje kan det å ha undervisningen på nett være det rette for deg?

Alternative undervisningsformer i engelsk

Lær engelsk gjennom lek

Våre mentorer bruker ofte spill og aktivitet for å skape en morsom og annerledes måte å lære engelsk på. Det kan for eksempel være å spille Scrabble eller bruke post-it lapper for å lære navnene på forskjellige ting. På den måten lærer barnet på en morsom og annerledes måte, samtidig som forventningene senkes.

Mentoren bruker også ofte nærmiljøet og naturen i undervisningen. Det kan for eksempel være å gå en tur i en nærliggende park eller bruke menneskene på veien som samtalestartere til en dialog på engelsk. Det kan også være å gå en tur i den lokal matbutikken eller kjøpesenteret. Der finner man masse varer, mennesker og opplevelser som vil fungere bra til en dialog på engelsk.

Våre mentorer er gode til å sette seg inn i elevens interesser og behov. Er ditt barn for eksempel interessert i fotball eller hest, bygger mentoren engelskundervisningen opp under det interesseområdet.

Mentorene trenes også i pedagogisk kompetanse, og de kan raskt avkode hvilke læringsstil eleven har. Mister ditt barn for eksempel raskt konsentrasjonen under undervisningsøkten, vil mentor raskt finne andre læringsmetoder for å holde barnet motivert.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i engelsk

Hvor mye koster privatundervisning i engelsk?

Privatundervisning i engelsk koster fra kroner 559 per undervisningstime. Du kan lese mer om våre timepakker på pris-siden vår.

På hvilket nivå kan jeg få engelskundervisning?

Du kan få privatundervisning i engelsk på alle nivå. Våre elever får hjelp helt ned i første klasse på barneskolen, til tredje klasse på videregående. Vi har også hjulpet elever på høyskolen.

Hvorfor velge privatundervisning i engelsk?

Du kan med privatundervisning i engelsk raskt tette de faglige hullene du har i faget. Mentor skreddersyr undervisningen etter din personlige læringsstil og behov. Dette er den lille forskjellen som gir store resultater.

Kan jeg få onlineundervisning i engelsk?

Ja, du kan ha én-til-én undervisning i engelsk online. Undervisningen foregår på vår onlineplattform, der dere kan dele skjerm, se hverandre, snakke og skrive til hverandre.