Memory engelske gloser oppefra
Memory engelske gloser oppefra

Bli ringt opp

Våre fagveiledere er klare til å ta
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

Privatundervisning i engelsk

Synes barnet ditt at engelsk grammatikk, uttale eller ordforråd er vanskelig? Da kan privatundervisning i engelsk gi selvtilliten tilbake

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen
left corner graphics right corner graphics
Barneskoleelev og mentor spiller memory til leksehjelp i engelsk

Leksehjelp i engelsk

Har barnet ditt mistet selvtilliten i engelsktimene? Gruer det seg til å måtte snakke engelsk høyt i klassen? Det er ikke bare bare å lære et helt nytt språk - selv ikke et som vi møter så ofte i hverdagen. På samme måte som i andre fag, skal barnet ditt ha motivasjon og nysgjerrighet i engelsk for å knekke koden.

Det kan mentorene våre hjelpe med. Vi skreddersyr undervisningen til ditt barns utfordringer og behov. Undervisningen foregår i trygge rammer - enten fysisk eller online. På denne måten er det lettere å komme i gang med å bruke språket og oppleve mestring.

Elev trekker engelske gloser i leksehjelp fra MentorNorge
bølge grafik

Sånn får dere et mentorforløp i engelsk

 1. Vurdering av behov
  Vi diskuterer barnets interesser og behov
 2. Riktig match
  Vi finner den rette mentoren for deg
 3. Oppstartsmøte med mentor
  Møt mentoren din og kjenn på kjemien
 4. 1-1 privatundervisning
  Privatundervisning i engelsk - fysisk eller online
 5. Følg med underveis
  Følg fremdriften på MentorPortalen
Elev lærer engelske ord fra mentor gjennom baking

Engelsk privatundervisning på grunnskolen

Barne- og ungdomsskoleelever kan oppleve flere hindringer i engelskfaget, som uttale, ordforråd og leseforståelse. Er det noe du kan kjenne igjen hos barnet ditt? Over tid kan hindringene virke demotiverende og påvirke barnets faglige selvtillit.

Gjennom privatundervisning i engelsk kan mentoren identifisere barnets spesifikke utfordringer, og tilpasse læringsaktivitetene og undervisningen deretter. Mentorene våre har tilgang til morsomme læringsmaterialer og verktøy, som gjør læringen engasjerende og moro. På den måten blir det gøy å lære engelsk i grunnskolen.

Engelsk på grunnskolen
Mentee og mentor jobber med pensum i leksehjelp i engelsk og er glade

Mentor i engelsk på videregående

Det blir stilt høyere krav til elevene i engelsk på videregående - både når det gjelder grammatikk, ordforråd, analyser og tekstforståelse. I tillegg ligger tanken om engelskeksamen og lurer.

Kjenner du at nervøsiteten har begynt å ta overhånd i engelsk på videregående? Eller synes du faget er så vanskelig, at det virker umulig å komme videre? Når usikkerheten for faget blir stor nok, vil det ødelegge for videre læring. En mentor skreddersyr privatundervisningen i engelsk, og hjelper deg å overvinne denne usikkerheten slik at du kan føle mestring i engelskfaget.

Engelsk på videregående

Ta kontakt med oss

Ring oss på 21 51 40 40. Fagveilederne våre står klare til å hjelpe deg og kartlegge dine behov. Sammen kan vi finne den rette mentoren som kan hjelpe barnet ditt med engelsk.

Vi tilbyr privatundervisning og privatundervisning i engelsk - både på grunnskolen og videregående.

Start her

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Vi kan hjelpe med å

Øke motivasjonen og lysten til å lære

privatundervisningen i engelsk er tilpasset barnets utfordringer, interesser og læringsstil. Personlig veiledning er avgjørende for å øke motivasjon og lærelyst, fordi barnet føler seg sett og forstått i sine utfordringer og ferdigheter.

Styrke elevens akademiske ferdigheter

Vi har en ung-til-ung-tilnærming til mentorprogrammet. Mentorene våre er unge elever og studenter som har oppnådd toppkarakterer i fagene sine. I privatundervisningen møtes og styrkes barnets faglige ferdigheter - uansett hvilke mål dere har for faget.

Bygge selvtillit og gi suksessopplevelser

Skoleglede skapes når man opplever mestring. Mentorforløpene våre er bygget opp rundt det å gi barna tilbake selvtilliten i faget og skape de verdifulle mestringsopplevelsene som er så viktige for varig skoleglede.

Våre priser

Brush-up

24 timer

Perfekt for deg som trenger en dytt i riktig retning, ønsker å finpusse ferdighetene og få de siste brikkene på plass.

Timepris

Timepris

639,-

6 måneders gyldighet Bli kontaktet
Populær!

Mentorforløp

48 timer

Den optimale løsningen for eleven som mangler faglig utvikling, selvtillit og motivasjon i faget. Vårt originale mentorforløp.

Timepris

Timepris

589,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Utvidet mentorforløp

72 timer

For eleven med større faglige utfordringer eller spesielle behov. Løpende hjelp og støtte gjennom et helt skoleår og i flere fag.

Timepris

Timepris

559,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet
Utsikt over hustak i et boligområde

Vi tilbyr privatundervisning i engelsk i hele landet

Uansett hvor i landet du bor, kan vi finne en mentor til deg. Alle mentorene våre er toppstudenter, som brenner for å formidle kunnskapen sin videre. Vi tilbyr også privatundervisning i engelsk på nett.

Vi har en ung til ung-tilgang til undervisningen, der barnet ditt får privatundervisning av en mentor som selv har vært igjennom det samme stoffet for ikke så lenge siden. Mentoren kan derfor sette seg inn i de frustrasjonene og følelsene barnet ditt kan oppleve akkurat nå.