Privatundervisning og leksehjelp i engelsk


Vi skreddersyr et privatundervisningsforløp i engelsk til dere

Overalt ser vi engelsk: på reklameskilt, på TV, på produkter vi kjøper. Man kan ikke unngå å påvirkes av det. Selv om norsk språkråd fortviler over trenden som muligens setter norsk språk i fare finnes det mye positivt i denne spredningen: det gjør engelsk lettere å lære.

Vi hjelper gjerne til med:

  • Uttale
  • Lesing
  • Grammatikk

Mentorene våre underviser i engelsk på alle nivåer og i alle emner, og har selv fått toppkarakterer i engelsk. Mentor kommer hjem til dere, eller møter dere over nett. Slik får eleven lære i et trygt miljø, som gjør det enklere å tørre å snakke språket. Samtidig gir det mulighet for å skreddersy engelskundervisningen til akkurat din sønn eller datter, slik at læriingen maksimeres og effektiviseres.

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – eller trykk på “Kom i gang” nedenfor. Våre veiledere sitter klare til å avklare behovene deres, slik at vi kan finne den helt rette mentor – kanskje kan engelskfaget bli en positiv opplevelse fra nå av? 

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt