Bli en del av MentorNorge

Vi søker dyktige medarbeidere

Når du jobber hos MentorNorge, blir du en del av et sosialt fellesskap der alle har en felles lidenskap. Uansett om du jobber med rekruttering, økonomi, markedsføring eller som fagveileder, blir du del av et team som brenner for å skape skoleglede for barn og unge i hele landet.

Vi er en ambisiøs virksomhet som ønsker å gjøre en forskjell i familiers hverdag. Har du lyst til å bli en del av teamet? 

Vil du være bindeleddet mellom mentorer og familier?

Vi søker nye fagveiledere til deltidsstilling

Som fagveileder har man ansvar for å hjelpe familier og administrere nye forløp. Du vil også fungere som et bindeledd mellom familiene og mentorene våre, og vil være i kontakt med mange ulike personer i løpet av en dag. Det er derfor viktig at du er strukturert og trives med å ha mange baller i lufta. Du må også være utadvendt, uredd, og en god lytter. Vi legger stor vekt på din evne til empatisk tilnærming til mennesker, samt tydelig kommunikasjon både muntlig og skriftlig.

Les mer om stillingen her

Bli en del av mentor-teamet vårt!

Vær med på å styrke barn og unges faglige selvtillit!

Vil du være en del av vårt mentor-team? Trykk på knappen for å komme til søknadsskjemaet, og send inn en søknad nå. Bli en del av et sterkt mentor-team på 1.200 dyktige mentorer som brenner for å gjøre en forskjell for barn og unges skolegang. En fleksibel og givende jobb som er perfekt å kombinere med studier. Les mer om mentorjobben her

Søk her for å bli mentor