Våre priser


En god investering i ditt barns fremtid

Måneder

3 mdr

6 mdr

9 mdr

12 mdr

15 mdr

0,- i timen

Start Her

Hva får mitt barn ut av et mentorforløp?

Hvem kommer for å undervise?

Merk: Det er viktig for oss at kjemien mellom mentor og elev er på topp. Derfor starter vi med en gratis og uforpliktende kartleggingstime før forløpet begynner. Slik forsikrer vi oss om at vi har funnet den helt rette mentor for dere. 

Mer enn bare leksehjelp


Vi sikrer en god opplevelse - hele veien

Personlig veiledning


Løpende kontakt og evaluering

Vi legger prestisje i å kjenne den enkelte elevs utfordringer og behov, slik at vi kan finne den helt rette mentoren til opppgaven. Våre dyktige fagveiledere følger forløpet fra start til slutt – fra den innledende behovsanalysen til deres avsluttende feedback. Dere tilknyttes en personlig fagveileder som løpende kontakter dere for å evaluere forløpet. Det er alltid mulig å ringe til en av fagveilederne våre, som sitter klare for å hjelpe!

Tilpasset læringsstil


Slik skreddersyr vi undervisningsforløpet til eleven

Alle mennesker lærer forskjellig. Vi har erfart at bevisstheten om hver enkelt elevs læringsstil er en nøkkel til å målrette undervisningen slik at eleven utvikler seg mest mulig. Mentoren tilrettelegger undervisningen til å passe akkurat din sønn eller datter! Vi tar ofte til og med en læringsstilstest før undervisningsforløpet.

Følg med på utviklingen


Dere kan selv følge undervisningen på nett

Dere kan følge elevens utvikling gjennom vår portal, MentorOnline. Her vil dere finne rapportene mentoren deres skriver etter hver undervisningsøkt. Dere får også tilgang til kalenderen som viser deres kommende avtaler om undervisning. I tillegg kan dere se visuelle fremstillinger av elevens faglige progresjon og motivasjon – og lese mentorens plan for neste undervisningsøkt. Forskning viser at barn lærer mest når læringen er synlig. Derfor kan også eleven selv ha glede av å følge med og reflektere over læringsprosessen.

Sertifiserte mentorer


Alle mentorene har toppkarakterer

Alle våre mentorer har selv toppkarakterer i fagene de underviser i. Dessuten er de screenet og testet for både faglige og pedagogiske evner. Det er viktig at det faglige er på topp, men vel så viktig at man er flink til å videreformidle kunnskapen sin. Vi finner den helt rette mentoren til dere basert på fag, pedagogikk, personlighet, geografi, erfaring og fritidsinteresser – slik får din sønn eller datter et godt og lærerikt privatundervisningsforløp.

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt