DSC01775
DSC01775

Bli ringt opp

Våre fagrådgivere er klare til å gå
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Privatundervisning i tysk

Vi skreddersyr et forløp ut fra deres behov

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Undervisning i tysk

på alle nivå

Vi har gjort en stor innsats for å finne de beste mentorene i faget, og alle våre tyskmentorer har selv fått toppkararkterer i faget. Samtidig er mentorene våre dyktige formidlere som brenner for å gjøre en forskjell. Det er også vår erfaring at en-til-en-relasjonen mellom mentor og elev skaper en trygg ramme som gjør det lettere å tørre å snakke, og å knekke koden til det tyske språk.

Den tyske grammatikken er for mange vanskelig. Men med en fokusert innsats kan alle og enhver lære å mestre de mange regler og språklige systemene språket har. Hos MentorNorge har vi samlet et nettverk av dyktige tyskmentorer som underviser i tysk på alle nivå!

Tysk er alene offisielt språk i Tyskland, Østerrike og Liechtenstein, og ett av flere offisielle språk i Sveits, Luxembourg og Belgia. Det er et verdensspråk og nesten 100 millioner har tysk som sitt morsmål. Å kunne et fremmedspråk som tysk godt, åpner for muligheter som man ellers ikke ville hatt.

Lær tysk gjennom lek

Undervisning skreddersydd til ditt barn

Pedagogikk er et sentralt tema her hos MentorNorge. Vårt pedagogiske grunnlag bygger på forskningen som viser at det finnes fire typer læringsstiler: Kinestetisk, taktil, auditiv og visuell. Våre mentorer blir lært hvordan de kan tilpasse undervisningen etter hvert enkelt barns læringsstil. Innen forløpet starter vurderer vi barnets læringsstil, slik at vi fra start kan skreddersy undervisningenforløpet etter deres behov. Her kommer litt om hver læringsstil.

Læringsstil

Dersom ditt barn er taktil orientert vil det lære best ved å bruke sine hender og følesanser. Det kan for eksempel være å øve på tyske gloser med et huskespill hvor eleven må bruke hendene for å vende brikkene, og ta til seg ny kunnskap.

Mentorene lager ofte selv huskespillet, slik at spillet er målrettet direkte til ditt barn. Skal ditt barn eksempelvis lære om kjøretøy eller kultur, kan et huskespill være laget med de tyske ordene på den ene halvdelen av brikkene, og det tilsvarende bildet på den andre halvdelen.

Pedagogisk grunnlag

Start her

Bli kontaktet innen 24 timer

Prøv ut leksehjelp

Få skreddersydd leksehjelp i tysk

Tysk kan være et vanskelig fag, og kan slå ut en hvilke som helst type elev og resultere i manglende skoleglede. Vi har heldigvis mange dyktige tyskmentorer som kan hjelpe ditt barn med å skape ny motivasjon og skoleglede.

Alle våre mentorer er lært opp til å lese den enkelte elevs behov og læringsstil slik at undervisningen bli skreddersydd til nettopp den eleven. Våre mentorer er kreative og kan engasjere selv den mest umotiverte elven og vil gjøre tysk til en lek.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i tysk

Hvor mye koster privatundervisning i tysk?

Privatundervisning i tysk koster fra kroner 559 per undervisningstime. Du kan lese mer om våre timepakker på prissidene våre.

På hvilket nivå kan jeg få tyskundervisning?

Du kan få privatundervisning i tysk på alle nivå. Våre elever får hjelp helt ned i første klasse på barneskolen, til tredje klasse på videregående. Vi har også hjulpet elever på høyskolen.

Hvorfor velge privatundervisning i tysk?

Du kan med privatundervisning i tysk raskt tette de faglige hullene du har i faget. Mentor skreddersyr undervisningen etter din personlige læringsstil og behov. Dette er den lille forskjellen som gir store resultater.

Kan jeg få onlineundervisning i tysk?

Ja, du kan ha én-til-én undervisning i tysk online. Undervisningen foregår på vår onlineplattform, der dere kan dele skjerm, se hverandre, snakke og skrive til hverandre.