Privatundervisning og leksehjelp i tysk


Vi skreddersyr et forløp ut fra deres behov

Den tyske grammatikken er for mange vanskelig. Men med en fokusert innsats kan alle og enhver lære å mestre de mange regler og språklige systemene språket har. Hos MentorNorge har vi samlet et nettverk av dyktige tyskmentorer som underviser i tysk på alle nivå!

Tysk er alene offisielt språk i Tyskland, Østerrike og Liechtenstein, og ett av flere offisielle språk i Sveits, Luxembourg og Belgia. Det er et verdensspråk og nesten 100 millioner har tysk som sitt morsmål. Å kunne et fremmedspråk som tysk godt, åpner for muligheter som man ellers ikke ville hatt.

Vi bistår for eksempel gjerne med:

  • Uttale
  • Lesing
  • Grammatikk

Vi har gjort en stor innsats for å finne de beste mentorene i faget, og alle våre tyskmentorer har selv fått toppkararkterer i faget. Samtidig er mentorene våre dyktige formidlere som brenner for å gjøre en forskjell. Det er også vår erfaring at en-til-en-relasjonen mellom mentor og elev skaper en trygg ramme som gjør det lettere å tørre å snakke, og å knekke koden til det tyske språk.

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – eller trykk på “Kom i gang” nedenfor. Våre veiledere sitter klare til å avklare behovene deres, slik at vi kan finne den helt rette mentor – kanskje kan tyskfaget bli en positiv opplevelse fra nå av? 

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt