Shutterstock 1565212888

Privatundervisning i Tromsø

Motiverende privatundervisning i Tromsø

Vårt mentor-team i Tromsø er klar for å hjelpe dere

Har barnet ditt behov for litt ekstra hjelp i ett eller flere fag? Leter dere etter privatundervisning? MentorNorge har en rekke mentorer som bor i Tromsø og omegn, som er klar for hjelpe dere med skoleutfordringene. De fleste av våre mentorer bor i Tromsø sentrum, men bor dere utenfor finner vi en god løsning.

De fleste mentorene våre studerer ved Universitetet i Tromsø, eller avslutter sin videregående utdannelse. Vi har rekruttert de aller dyktigste studentene, slik at vi har en en bred base med mentorer både når det kommer til faglighet, personlighet og interesser.

Felles for alle våre mentorer er at de brenner for å gjøre en forskjell for barn og unge. Vi mener at alle fortjener å føle skoleglede. Derfor tilpasser mentor undervisningsmetoden spesielt til ditt barns personlige læringsstil. Med den rette undervisningsformen kan alle komme på det nivået de ønsker.

Du kan lese mer om motiverende privatundervisning med en mentor her.

Én-til-én undervisning

med en motvierende mentor

Vi er veldig solt av vårt ung-til-ung konsept. Vår erfaring er at barn og unge med faglige utfordringer og utfordringer på skolen, har stor glede av å speile seg i et annet ungt menneske. Identifikasjon er nemlig nøkkelen til motivasjon.

Vi ønsker at ditt barn skal identifisere seg med mentoren sin og bli inspirerert av mentors egen begeistring for å lære.

Alle våre mentorer er selv studenter med kunnskapen friskt i minnet. De har altså fingeren på pulsen, på hvilke utfordringer man kan stå ovenfor på skolebenken som barn og ung voksen. Vårt én-til-én konsept er til stor fordel for ditt barn i en læringssituasjon, med et fag som kanskje er ekstra utfordrende.

Du kan lese mer om våre dyktige mentorer (privatlærere) her.

Våre mentorer

Møt noen av våre dyktige mentorer

Jeg synes det er veldig fint å se når elever opplever mestring

- George, mentor

Jeg syns det er spennende å legge opp et eget opplegg til hver enkelt elev

- Jenny, mentor

Det er veldig inspirerende og motiverende å kunne jobbe med barn og ungdom.

- Maren, mentor

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i Tromsø

Hva koster privatundervisning i Tromsø?

Privatundervisning i Tromsø koster fra 395,- per time - les gjerne mer om våre priser på privatundervisning og leksehjelp her

På hvilke nivå tilbyr dere privatundervisning i Tromsø?

Vi tilbyr privatundervisning i Tromsø på alle nivå og i alle aldre.

Kan jeg få privatundervisning online i Tromsø?

Ja, vi tilbyr privatundervisning online i Tromsø. Du kan få onlineundervisning i alle fag og på alle nivå.

Hvorfor velge privatundervisning i Tromsø?

Privatundervisning gir gode faglige resultater. På kort tid vil du oppnå et økt læringsutbytte. Våre mentorer skreddersyr undervisningen til ditt behov og din personlige læringsstil.