Shutterstock 1511039438 Shutterstock 1511039438

Skreddersydd privatundervisning i Stavanger

Skoleglede
Motivasjon
Faglighet
Lærelyst

Vi anbefaler onlineundervisning Ofte spurt - Covid-19

Privatundervisning i Stavanger


Skreddersydd privatundervisning i Stavanger og omegn

Søker du leksehjelp i Stavanger eller i omegn? MentorNorge tilbyr skreddersydd og motiverende privatundervisning i Stavanger. Vi har undervisning i alle fag og til elever i både grunnskolen og videregående skole. 

Vi dekker hele området i Stavanger, så uansett om du bor i Stavanger, Sandnes, Tananger eller Bryne, så finner vi en mentor til dere. En stor del av mentorene i Stavanger er håndplukket fra de beste skolene i området. 

Mange av våre mentorer er studenter og er i gang med studiene sine på universiteter i Stavanger. Vi har dermed et bredt spekter av mentorprofiler, som gjør det mulig for oss å finne den helt perfekte mentoren, som matcher deres barns behov og læringsstil. 

Kontakt oss

Ring oss på 21 51 40 40 eller legg igjen ditt nummer. Våre fagveiledere sitter klar for å hjelpe dere å avdekke deres behov, og finne den perfekte mentoren til dere.

Én-til-én undervisning


Vi finner tilbake skolegleden

Konseptet vårt er én-til-én undervisning, men også ung-til-ung undervisning. Vår erfaring er at barn og unge med faglige utfordringer har stor glede av å speile seg i et annet ungt menneske. I sammenligningen ligger nemlig mye av motivasjonen.

Alle våre mentorer er selv studenter. De vet hvilke utfordringer man kan møte som barn og som tenåring på skolen. Ung-til-ung relasjonen er en stor fordel og mentor har fortsatt pensum ferskt i minnet. Uansett mentors alder stiller vi de samme høy kravene. 

Vi går aldri med på et kompromiss med den faglige kunnskapen og de pedagogiske ferdighetene mentor skal inneha. Alle våre mentorer er ambisiøse studenter. De har toppkarakterer i fagene de underviser i. Kun de aller dyktigste blir tilbudt en plass på vårt mentorteam i Stavanger. 

Eksamenshjelp har gitt gode resultater for eleven. Mentor har gitt han troen tilbake på seg selv med et intensivforløp før eksamen.

Vårt fagveilederteam sitter klar ved telefonen


Få hjelp til avdekke deres behov, og finne den perfekte mentoren

Vårt fagveilederteam tar i mot deres første henvendelse, og deretter blir dere tilknyttet en personlig fagveileder. Deres personlige fagveileder finner en mentor til dere, og følge forløpet deres opp løpende for å sikre at alt er som det skal være. 

Våre fagveiledere sitter alltid klar til å hjelpe. De kan besvare alle spørsmålene dere må ha om mentorordningen generelt, og til et spesifikt mentorforløp. Ingen spørsmål er dårlige og terskelen er lav. 

Flere av våre fagveiledere kjenner lokalområdet i Stavanger og omegn godt, og kan dermed bistå med gode tips til hvordan bruke nærområdet godt. Deres mentor vil naturligvis også ha gode ideer til relevante aktiviteter og kreativ læring kan ta sted.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i Stavanger og omegn

Hva koster privatundervisning i Stavanger?

På hvilke nivå tilbyr dere privatundervisning i Stavanger?

Kan jeg få privatundervisning online i Stavanger og omegn?

Hvorfor velge privatundervisning i Stavanger?

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.