Stavanger
Stavanger

Bli ringt opp

Våre fagveiledere er klare til å ta
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

Skreddersydd privatundervisning - i Stavanger og omegn

Opplev kvalitetsundervisning med en dyktig og engasjert mentor som tilpasser seg dine behov og mål, og hjelper deg med å oppnå best mulig læring og fremgang i fagene du ønsker - vi er i Stavanger!

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen
left corner graphics right corner graphics

Privatundervisning i Stavanger

Skreddersydd privatundervisning i Stavanger og omegn

Søker du leksehjelp i Stavanger eller i omegn? MentorNorge tilbyr skreddersydd og motiverende privatundervisning i Stavanger. Vi har undervisning i alle fag og til elever i både grunnskolen og videregående skole.

Vi dekker hele området i Stavanger, så uansett om du bor i Stavanger, Sandnes, Tananger eller Bryne, så finner vi en mentor til dere. En stor del av mentorene i Stavanger er håndplukket fra de beste skolene i området.

Mange av våre mentorer er studenter og er i gang med studiene sine på universiteter i Stavanger. Vi har dermed et bredt spekter av mentorprofiler, som gjør det mulig for oss å finne den helt perfekte mentoren, som matcher deres barns behov og læringsstil.

Ring oss på 21 51 40 40 eller legg igjen ditt nummer. Våre fagveiledere sitter klar for å hjelpe dere å avdekke deres behov, og finne den perfekte mentoren til dere.

Vi hjelper i alle fag

Her er våre mest etterspurte fag i Stavanger
Grunnskolen
Videregående

Én-til-én undervisning

Vi finner tilbake skolegleden

Konseptet vårt er én-til-én undervisning, men også ung-til-ung undervisning. Vår erfaring er at barn og unge med faglige utfordringer har stor glede av å speile seg i et annet ungt menneske. I sammenligningen ligger nemlig mye av motivasjonen.

Alle våre mentorer er selv studenter. De vet hvilke utfordringer man kan møte som barn og som tenåring på skolen. Ung-til-ung relasjonen er en stor fordel og mentor har fortsatt pensum ferskt i minnet. Uansett mentors alder stiller vi de samme høy kravene.

Vi går aldri med på et kompromiss med den faglige kunnskapen og de pedagogiske ferdighetene mentor skal inneha. Alle våre mentorer er ambisiøse studenter. De har toppkarakterer i fagene de underviser i. Kun de aller dyktigste blir tilbudt en plass på vårt mentorteam i Stavanger.

Vårt fagveilederteam sitter klar ved telefonen

Få hjelp til avdekke deres behov, og finne den perfekte mentoren

Vårt fagveilederteam tar i mot deres første henvendelse, og deretter blir dere tilknyttet en personlig fagveileder. Deres personlige fagveileder finner en mentor til dere, og følge forløpet deres opp løpende for å sikre at alt er som det skal være.

Våre fagveiledere sitter alltid klar til å hjelpe. De kan besvare alle spørsmålene dere må ha om mentorordningen generelt, og til et spesifikt mentorforløp. Ingen spørsmål er dårlige og terskelen er lav.

Flere av våre fagveiledere kjenner lokalområdet i Stavanger og omegn godt, og kan dermed bistå med gode tips til hvordan bruke nærområdet godt. Deres mentor vil naturligvis også ha gode ideer til relevante aktiviteter og kreativ læring kan ta sted.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i Stavanger og omegn

Hva koster privatundervisning i Stavanger?

Privatundervisning i Stavanger koster fra 559,- per time - les gjerne mer om våre priser på privatundervisning og leksehjelp her.

På hvilke nivå tilbyr dere privatundervisning i Stavanger?

Vi tilbyr privatundervisning på alle nivå og i alle aldre i Stavanger.

Kan jeg få privatundervisning online i Stavanger og omegn?

Ja, vi tilbyr privatundervisning online. Du kan få onlineundervisning i alle fag og på alle nivå i Stavanger.

Hvorfor velge privatundervisning i Stavanger?

Privatundervisning gir gode faglige resultater. På kort tid vil du oppnå et økt læringsutbytte. Våre mentorer skreddersyr undervisningen til ditt behov og din personlige læringsstil.