Trondheim
Trondheim

Bli ringt opp

Våre fagveiledere er klare til å ta
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

Skreddersydd privatundervisning - i Trondheim og omegn

Få hjelp av en dyktig og engasjert mentor i Trondheim som tilpasser undervisningsforløpet til dine behov og mål

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen
left corner graphics right corner graphics

Privatundervisning i Trondheim

Vårt mentorteam i Trondheim og omegn står klar for å hjelpe ditt barn

MentorNorge tilbyr skreddersydd leksehjelp i Trondheim - i alle fag og til elever både i grunnskolen og på videregående skole. Vi dekker hele Trondheim, så uansett om du bor i sentrum eller utenfor finner vi en mentor til dere.

Den skreddersydde privatundervisningen foregår ofte i trygge rammer i hjemmet, online eller på et felles møte sted i nærområdet. Mange har god erfaring med å møtes på nærliggende bibliotek, som for eksempel Trondheim Folkebibliotek, Gunnerus Bibliotek, Folkebibliotek Byåsen eller Risvollan. Leksehjelpen tilpasses ditt barns behov og læringsstil. Målet er å øke den faglige selvtilliten, som igjen ofte øker egen selvtillit. Det skal være gøy å gå på skole!

Vi finner mentoren deres basert på faglighet, personlighet, geografi og fritidsinteresser. Vi har god erfaring med at dette skaper trygghet hos eleven og dermed bedre resultater. Privatundervisningen foregår på tidspunkter som passer dere best. For noen passer det best å ha undervisning en fast dag i uken, mens for andre passer bedre å variere hvilke dag mentor underviser på.

Kontakt oss

Ring oss på 21 51 40 40 - våre fagveiledere sitter klar for å hjelpe dere å avdekke deres behov, og finne den perfekte mentoren til dere.

Andres erfaringer

99,2% vil anbefale oss til andre - se hvorfor her

Mentorene i Trondheim brenner for å gjøre en forskjell

Et trygt læringsrom med plass til både feil og suksess
Mentor og mentee jobber med oppgaver

Selvom alle våre mentorer har forskjellige interesser, utdannelse, alder og faglige kjerneområder, er det felles for alle at de brenner for å gjøre en forskjell og skape lyst til læring hos barn og unge.

Vår erfaring er at ung-til-ung-relasjonen er verdifull og skaper rom for både feil og suksess. Mange av våre mentorer gir tilbakemelding om at det er den nære relasjonen som skapes mellom mentor og elev, som gjør mentor jobben så givende. Mange familier forteller også at mentor fungerer som et forbilde for deres barn, og blir en "venn" som kommer og hjelper dem med leksene. Mentor blir også en stor støtte i forhold til barnets personlige utvikling.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i Trondheim

Hva koster privatundervisning i Trondheim?

Privatundervisning i Trondheim koster fra 559,- per time - les gjerne mer om våre priser på privatundervisning og leksehjelp her

På hvilke nivå tilbyr dere privatundervisning i Trondheim?

Vi tilbyr privatundervisning på alle nivå og i alle aldre i Trondheim.

Kan jeg få privatundervisning online i Trondheim og omegn?

Ja, vi tilbyr privatundervisning online. Du kan få onlineundervisning i alle fag og på alle nivå i Trondheim.

Hvorfor velge privatundervisning i Trondheim?

Privatundervisning gir gode faglige resultater. På kort tid vil du oppnå et økt læringsutbytte. Våre mentorer skreddersyr undervisningen til ditt behov og din personlige læringsstil.