Shutterstock 777123067 1

Privatundervisning i Bergen

Privatundervisning i Bergen

Vårt mentorteam i Bergen og omegn står klar for å hjelpe ditt barn

Har ditt barn behov for litt ekstra hjelp i et fag eller to? Eller er det vanskelig å finne lysten til å lære? Uansett hvilke faglige utfordringer barnet ditt har, kan en av våre dyktige mentorer i Bergen være en hjelpende hånd. Det blir ikke bare morsomt å gjøre lekser, men mentoren skaper lærelyst og mestringsfølelse - vi er med andre ord mer enn bare leksehjelp!

Vår berganske mentorteam består av en rekke ambisiøse toppstudenter, som er i gang med studier på universitetet eller som snart er ferdig med videregående skole. Vi har håndplukket de dyktigste elevene og studentene til vårt mentorteam. Våre mentorprofiler spenner bredt over både faglige kjerneområder, personlig og interesseområder.

På tross av den store bredden, har mentorene viktige fellesnevnere. De har skyhøye faglige ambisjoner, og de brenner for å lære fra seg.

Mentorene i Bergen inspirerer og skaper lærelyst

Leksehjelper, rollemodell og faglig sparringspartner

Den skreddersydde privatundervisningen foregår én-til-én eller i en gruppe på opptil 3 elever. Ung-til-ung konseptet vi tilbyr i MentorNorge er vi ganske stolt over. Vår erfaring viser nemlig at det er denne nære relasjonen som skaper de største aha-opplevelsene og faglige suksesshistoriene.

Våre mentorer fungerer ikke bare som undervisere, men også som en rollemodell for elven. Vi har erfart at barn og unge med faglige utfordringer blir inspirert av å speile seg i andre unge mennesker.

Mange av våre mentorer bruker nærmiljøet for å skape et kult læringsmiljø for eleven. Det kan for eksempel være å gå tur til Fløyen mens man øver på ordklasser. En tur til Bryggen kan være samtalestarter for engelskgloser, eller en aktiv matematikkundervisning hvor man kaster ball i Byparken eller rundt Lille Lungegårdsvannet.

Vår mentorer underviser i Bergen og omegn

- der og når det passer dere

Barnet ditt får en fast mentor som underviser på det tidspunktet som passer best inn i deres hverdag. For noen passer det best å ha undervisning en fast dag i uken, mens for andre passer det bedre å variere hvilken dag mentor underviser på.

Den skreddersydde privatundervisningen foregår ofte i trygge rammer hjemme eller online, men familier har også god erfaring med å møtes på nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis har Bergen Offentlige Bibliotek gode fasiliteter som man fritt kan benytte seg av.

Noen barn opplever det som en fordel å sitte en annen plass enn hjemme for å gjøre lekser. Det skaper et godt skille mellom skole og fritid, som mange elever trenger. Det kan være vanskelig å konsentrere seg om lekser dersom man sitter på kjøkkenet, samtidig som TVen ikke er så veeeldig langt unna.

Alle våre mentorer er veldig fleksible, så uansett hvor og når det måtte passe for dere å ha undervisning, finner vi den rette løsningen for akkurat deres behov.

Jeg synes det er veldig fint å se når elever opplever mestring

- George, mentor

Jeg syns det er spennende å legge opp et eget opplegg til hver enkelt elev

- Jenny, mentor

Det er veldig inspirerende og motiverende å kunne jobbe med barn og ungdom.

- Maren, mentor

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i Bergen

Hva koster privatundervisning i Bergen?

Privatundervisning i Bergen koster fra 395,- per time - les gjerne mer om våre priser på privatundervisning og leksehjelp her

På hvilke nivå tilbyr dere privatundervisning i Bergen?

Vi tilbyr privatundervisning på alle nivå og i alle aldre i Bergen.

Kan jeg få privatundervisning online i Bergen og omegn?

Ja, vi tilbyr privatundervisning online. Du kan få onlineundervisning i alle fag og på alle nivå i Bergen.

Hvorfor velge privatundervisning i Bergen?

Privatundervisning gir gode faglige resultater. På kort tid vil du oppnå et økt læringsutbytte. Våre mentorer skreddersyr undervisningen til ditt behov og din personlige læringsstil.