Shutterstock 164752211

Bli ringt opp

Våre fagrådgivere er klare til å gå
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Din personlige privatlærer - i Oslo

Få undervisning av en dyktig og engasjert privatlærer som tilpasser seg dine behov og mål, og hjelper deg med å oppnå best mulig læring og fremgang i fagene du ønsker.

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Privatundervisning i Oslo

Skreddersydd undervisning tetter faglige hull

MentorNorge tilbyr skreddersydd privatundervisning i Oslo - i alle fag og til elever både i grunnskolen, videregående og på universitetet. Våre mentorer dekker hele Oslo fra øst til vest. Uansett hvor du bor i byen, vil vi kunne finne en mentor til dere. Oslo er en av Norges største studentbyer, og flere av våre mentorer studerer ved universitetene i byen - som Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI Oslo, OsloMet og Høyskolen Kristiania.

Vi har også rekruttert de aller dyktigste elevene ved Oslos videregående skoler. Våre mentorprofiler spenner over et bredt spekter, og vi har god erfaring med å skape gode matcher - både rent geografisk og faglig, men også i forhold til personlighet, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil. Vi har privatundervisning i Oslo i alle fag og på alle nivå. Ta kontakt i dag, så setter vi i gang med å lete etter den perfekte mentoren til akkurat ditt barn!

Elev-til-elev relasjonen er verdifull

Mentor fungerer både som rollemodell og privatlærer

Vi opplever at elev-til-elev-relasjonen skaper et verdifullt læringsrom. Mentor ikke bare er en privatlærer, men fungerer også som en rollemodell som skaper motivasjon og faglig selvtillit hos den enkelte eleven. Vi ser at den noe lavere aldersforskjellen mellom elev og mentor er en kjempefordel. Mentor underviser i fag som fortsatt sitter friskt i minnet, og de vet hva de unge interesserer seg for. Vi hører ofte at det nettopp er denne nære relasjonen og én-til-én undervisningen som skaper aha-opplevelser. Privatundervisning i Oslo gir gode faglige resultater.

Elev Emma smiler mens hun ser på leksene sine med en privatunderviser/mentor fra MentorNorge

Våre mentorer leverer privatundervisning i Oslo og omegn

- der og når det passer for dere

Den skreddersydde privatundervisningen foregår oftest i trygge rammer i hjemmet eller online, men privatundervisningen kan også foregå på et nærliggende bibliotek eller annet egnet lokale. Eksempelvis har Deichmanske Hovedbibliotek, Bekkestua, biblioteket på Majorstuen, Nationalbiblioteket gode fasiliteter. Stedene danner gode rammer for motiverende og lærerik privatundervisning i Oslo. Les mer om privatundervisning med en mentor her.

Utover det å være fleksibel i forhold til undervisningssted, er våre mentorer også fleksible i forhold til hvilken dag i uken og til hvilke tidspunkt dere ønsker undervisningen. For noen fungerer det best å ha en fast "leksehjelp-dag", mens det for andre kan være en fordel at privatundervisningen den ene uken er på mandagen og den neste uken er på onsdagen.

Jeg synes det er veldig fint å se når elever opplever mestring

- George, mentor

Jeg syns det er spennende å legge opp et eget opplegg til hver enkelt elev

- Jenny, mentor

Det er veldig inspirerende og motiverende å kunne jobbe med barn og ungdom.

- Maren, mentor

Fagveilederteamet vårt sitter klar ved telefonen

- og de har god kjennskap til Oslo

Når du ringer oss er det en av våre engasjerte og serviceinnstilte fagveiledere som tar telefonen. Fagveilederen blir deres personlige veileder og er den som finner den perfekte mentoren til dere. Deres personlige fagveileder følger løpende opp undervisningsforløpet for å sikre at dere er fornøyde, og at alt er som det skal være.

Flere av våre fagveiledere bor i Oslo og omegn og kjenner derfor godt til hovedstadens mange fasiliteter. De kan eksempelvis hjelpe dere å finne et nærliggende bibliotek med gode leksehjelpfasiliteter.

Lærer barnet ditt best ved å være i aktivitet utendørs? Våre mentorer kjenner til parker og grøntområder i nærområdene - med ypperlige forhold for aktiv undervisning. For eksempler har Frognerparken, Voldsløkka, Ekebergparken og Sognsvann gode rammer for en aktiv og lærerik undervisningsøkt. Flere av stedene inneholder også mange kulturskatter og emner, som til fordel kan brukes som samtalestartere til en dialog på for eksempel fremmedspråk eller brukes som utgangspunkt for norskundervisning.

Kjenner du til et bra sted i du nærområde som kunne dannet gode rammer for en aktiv og lærerik leksehjelp?

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i Oslo

Hva koster privatundervisning i Oslo?

Privatundervisning i Oslo koster fra 559,- per time - les gjerne mer om våre priser på privatundervisning og leksehjelp her

På hvilke nivå tilbyr dere privatundervisning i Oslo?

Vi tilbyr privatundervisning på alle nivå og i alle aldre.

Kan jeg få privatundervisning online i Oslo?

Ja, vi tilbyr privatundervisning online. Du kan få onlineundervisning i alle fag og på alle nivå.

Hvorfor velge privatundervisning i Oslo?

Privatundervisning gir gode faglige resultater. På kort tid vil du oppnå et økt læringsutbytte. Våre mentorer skreddersyr undervisningen til ditt behov og din personlige læringsstil.