Maria lupan JSLZ7 Tz1 Qj A unsplash
Maria lupan JSLZ7 Tz1 Qj A unsplash

Bli ringt opp

Våre fagveiledere er klare til å ta
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

Privatundervisning i spansk

Er de spanske grammatikkreglene umulig å forstå seg på? Og er spansk uttale like vanskelig? Privatundervisning i spansk hjelpe med det dere har behov for

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen
left corner graphics right corner graphics
Mentor og mentee arbeider på datamaskinen til privatundervisning med MentorNorge

Finn glede ved spansk med privatundervisning

- vi skreddersyr undervisningen til barnet ditt

Å lære et helt nytt språk er utfordrende for enhver. Grammatikk, setningsanalyse, ordforråd og leseforståelse - det er mye! Og det er ikke rart at det kan være vanskelig å henge med. Hvis dette også gjelder barnet ditt, kan vi hjelpe.

Vi skreddersyr nemlig privatundervisningen i spansk, og tar tak i de utfordringene og behovene som ditt barn har. Ved hjelp av en-til-en-undervisning, kan barnet ditt lære spansk i trygge omgivelser og føle selvtillit nok til å snakke språket og stille de spørsmålene han eller hun måtte ha. Få skreddersydd privatundervisning og leksehjelp i spansk fra en av våre dyktige mentorer, som gir lærelyst og motivasjon tilbake.

Mentor fra MentorNorge hjelper videregåendeelev
bølge grafik

Sånn får dere et mentorforløp i spansk 

 1. Vurdering av behov
  Diskutere interesser og behov
 2. Riktig match
  Vi finner den rette mentoren for deg
 3. Oppstartsmøte med mentor
  Møt mentoren din og kjenn på kjemien
 4. 1-1 privatundervisning
  Privatundervisning i spansk - fysisk eller online
 5. Følg med underveis
  Følg fremdriften på ForløpsPortalen
Mentor hjelper mentee med leksene

Privatundervisning i spansk på ungdomsskolen

Har barnet ditt utfordringer i spansktimene? Ved å velge privatundervisning i spansk, får barnet ditt en skreddersydd undervisning av en av våre dyktige mentorer. De har selv fått toppkarakterer i spansk og er screenet for sine pedagogiske evner. Erfaringen vår er at en-til-en-relasjonen mellom mentor og elev skaper en trygg atmosfære som gjør det lettere å komme i gang med å snakke spansk. Samtidig gir individuell privatundervisning i spansk oss mulighet til å tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov og maksimere læringen.

Spansk på ungdomsskolen
Videregåendelev øver til eksamen

Mentor i spansk på videregående

Synes du det er umulig å forstå spanske verb? Eller har du problemer med ordstillingen når du analyserer setninger? Da er du ikke alene. Mange sliter med spansk på videregående, og privatundervisning i spansk kan være løsningen. Vår erfaring er at den personlige oppfølgingen mellom deg og mentor skaper en støttende atmosfære som gjør det lettere å utforske språket. privatundervisning i spansk gir oss også mulighet til å skreddersy undervisningen til deg og dine behov.

Spansk på videregående

Ta kontakt med oss

Ring oss på 21 51 40 40. Fagveilederne våre står klare til å hjelpe deg og kartlegge dine behov i spanskfaget. Sammen kan vi finne den rette mentoren som kan hjelpe barnet ditt med spansk.

Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i spansk - både på grunnskolen og videregående.

Start her

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Vi kan hjelpe med alt

- fra motivasjon til faglig selvtillit

Øke motivasjonen og lysten til å lære

Vår privatundervisning i spansk er tilpasset barnets utfordringer, interesser og læringsstil. Vi mener at personlig veiledning er avgjørende for å øke motivasjon og lærelyst, fordi barnet føler seg sett og forstått i sine utfordringer og ferdigheter.

Styrke elevens akademiske ferdigheter

Vi har en ung-til-ung-tilnærming til privatundervisningen. Mentorene våre er unge elever og studenter som har oppnådd toppkarakterer i spansk. I mentorforløpet møtes og styrkes barnets faglige ferdigheter - uansett hvilke mål dere har for faget.

Bygge selvtillit og gi suksessopplevelser

Skoleglede skapes når man opplever mestring. Mentorforløpene våre er bygget opp rundt det å gi barna tilbake selvtilliten i faget og skape de verdifulle mestringsopplevelsene som er så viktige for varig skoleglede.

Våre priser

- vi hjelper i alle fag og på alle nivåer

Brush-up

24 timer

Perfekt for deg som trenger en dytt i riktig retning, ønsker å finpusse ferdighetene og få de siste brikkene på plass.

Timepris

Timepris

639,-

6 måneders gyldighet Bli kontaktet
Populær!

Mentorforløp

48 timer

Den optimale løsningen for eleven som mangler faglig utvikling, selvtillit og motivasjon i faget. Vårt originale mentorforløp.

Timepris

Timepris

589,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Utvidet mentorforløp

72 timer

For eleven med større faglige utfordringer eller spesielle behov. Løpende hjelp og støtte gjennom et helt skoleår og i flere fag.

Timepris

Timepris

559,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet
Utsikt over hustak i et boligområde

Vi har undervisere i spansk i hele landet

Finn en mentor nær deg

Uansett hvor i landet du bor, kan vi finne en mentor til deg. Alle mentorene våre er toppstudenter, som brenner for å formidle kunnskapen sin videre. Vi tilbyr også privatundervisning i spansk på nett.

Vi har en ung til ung-tilgang til undervisningen, der barnet ditt får privatundervisning av en mentor som selv har vært igjennom det samme pensumet for ikke så lenge siden. Mentoren kan derfor sette seg inn i de frustrasjonene og følelsene barnet ditt kan oppleve akkurat nå.

De mest populære byene våre er: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og mange flere.