Privatundervisning i spansk

Vi skreddersyr et leksehjelpsforløp ut fra deres behov

Spansk på alle nivå

Økt læring med mentor

Kan man alle grammatikkreglene, er spansk et relativt enkelt fag – så lenge man ser bort fra alle unntakene! Når man skal lære et helt nytt språk, er det mye å holde styr på. Med en fokusert innsats, er det slettes ikke umulig å lære spansk. Her i MentorNorge har vi samlet et nettverk av dyktige spanskmentorer som underviser i spansk på alle nivåer.

Mentorene våre har selv toppkarakter i spansk, er dyktige formidlere og opptatt av å gjøre en forskjell. Det er også vår erfaring at en-til-en undervisning skaper et trygt miljø og en unik mulighet til å målrette undervisningen til elevens behov. Slik maksimerer vi læringen.

Start her

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Andres erfaringer

Leksehjelp gir resultater!

"Min sønn har gått fra å være usikker på grunn av all undervisningen han har mistet, til nå å være trygg i fagene"

- Mor til Victor, 15 år

"Jeg fikk en bedre forståelse for faget, og gikk opp en hel karakter med hjelp av min mentor"

- Maharah (19 år)

"Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra skolen på progresjonen til Tage i de fagene han har hatt mentor"

- Mor til Tage, 15 år

"Det er bedre å jobbe med en mentor, for da kan jeg stille spørsmål akkurat når jeg vil, hvis det er noe jeg lurer på. Også er det morsomt at læreren snakker bare til meg, og ikke hele klassen."

- Frederikke (11 år)

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i spansk

Hvor mye koster privatundervisning i spansk?

Privatundervisning i spansk koster fra kroner 559 per undervisningstime. Du kan lese mer om våre timepakker på pris-siden vår.

På hvilket nivå kan jeg få spanskundervisning?

Du kan få privatundervisning i spansk på alle nivå. Våre elever får hjelp helt ned i første klasse på barneskolen, til tredje klasse på videregående. Vi har også hjulpet elever på høyskolen.

Hvorfor velge privatundervisning i spansk?

Du kan med privatundervisning i spansk raskt tette de faglige hullene du har i faget. Mentor skreddersyr undervisningen etter din personlige læringsstil og behov. Dette er den lille forskjellen som gir store resultater.

Kan jeg få onlineundervisning i spansk?

Ja, du kan ha én-til-én undervisning i spansk online. Undervisningen foregår på vår onlineplattform, der dere kan dele skjerm, se hverandre, snakke og skrive til hverandre.