Privatundervisning i spansk


Vi skreddersyr et leksehjelpsforløp ut fra deres behov

Vi skreddersyr et leksehjelpsforløp ut fra deres behov

Kan man alle grammatikkreglene, er spansk et relativt enkelt fag – så lenge man ser bort fra alle unntakene! Når man skal lære et helt nytt språk, er det mye å holde styr på. Med en fokusert innsats, er det slettes ikke umulig å lære spansk. Her i MentorNorge har vi samlet et nettverk av dyktige spanskmentorer som underviser i spansk på alle nivåer.

Mentorene våre kan for eksempel hjelpe til med:

  • Uttale
  • Lesing
  • Grammatikk
  • Oppgaveskriving
  • Tekstanalyse

Mentorene våre har selv toppkarakter i spansk, er dyktige formidlere og opptatt av å gjøre en forskjell. Det er også vår erfaring at en-til-en undervisning skaper et trygt miljø og en unik mulighet til å målrette undervisningen til elevens behov. Slik maksimerer vi læringen.

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – våre fagveiledere er klare til å hjelpe dere. Fagveilederen identifiserer dine behov, slik at vi kan finne akkurat den rette mentor til dere – Hablamos español!

Andres erfaringer


Leksehjelp gir resultater!

Han har gått fra å være usikker på grunn av all undervisningen han har mistet, til nå å være trygg i fagene

- Mor til Victor, 15 år

Alle barna mine har hatt stor nytte av å ha mentor.

- Anne Brith, Blogger

Det har hjulpet meg å bli bedre i de fagene jeg sliter litt med

- Lise, 15 år

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra skolen på progresjonen til Tage i de fagene han har hatt mentor

- Mor til Tage, 15 år

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i spansk

Hvor mye koster privatundervisning i spansk?

Privatundervisning i spansk koster fra kroner 395 per undervisningstime. Du kan lese mer om våre timepakker på pris-siden vår.

På hvilket nivå kan jeg få spanskundervisning?

Du kan få privatundervisning i spansk på alle nivå. Våre elever får hjelp helt ned i første klasse på barneskolen, til tredje klasse på videregående. Vi har også hjulpet elever på høyskolen.

Hvorfor velge privatundervisning i spansk?

Du kan med privatundervisning i spansk raskt tette de faglige hullene du har i faget. Mentor skreddersyr undervisningen etter din personlige læringsstil og behov. Dette er den lille forskjellen som gir store resultater.

Kan jeg få onlineundervisning i spansk?

Ja, du kan ha én-til-én undervisning i spansk online. Undervisningen foregår på vår onlineplattform, der dere kan dele skjerm, se hverandre, snakke og skrive til hverandre.