MentorNorge var hjelpen Maharan (19) trengte

Maharan (19) slet med fagene kjemi 2 og matematikk R2. Så fikk han hjelp av MentorNorge.

For Maharan var kjemi 2 og matematikk R2 utfordrende, men med hjelp fra MentorNorge merket han en forbedring.

Det unike med MentorNorge er at de har høyt fokus på matchingprosessen mellom elev og mentor. Maharan fikk Alexander som mentor, og allerede i første time merket han at de hadde god kjemi. Det kan skyldes at de er i nesten samme alder, og har mye til felles.

Mentor Alexander forteller at Maharan økte selvtilliten sin i fagene og at han har fått en betydelig faglig forbedring. Han gikk opp én hel karakter på få måneder.

«Mentorundervisning har hjulpet meg veldig mye. Ikke bare har jeg lært mye, men jeg har også fått en interesse for faget», forteller Maharan.

Han er mer selvsikker enn noen gang og føler at han ligger et steg foran klassekameratene.

Størst i bransjen på privatundervisning

MentorNorge er Norges eneste landsdekkende privatundervisningstilbyder, med over 2000 toppstudenter som hjelper elever med skolearbeidet, både online og fysisk. Hver dag kontaktes MentorNorge av elever som Maharan, som trenger ekstra hjelp med fag de synes er utfordrende.

Vil du prøve privatundervisning med en mentor?

Hos MentorNorge vil du få skreddersydd hjelp tilpasset dine behov. Mentoren har både den faglige tyngden og kompetansen du trenger for å lykkes. I tillegg legges det i matchingprosessen vekt på felles interesser, som vil øke sjansen for at dere får god kjemi. Dette igjen, letter innlæring

Vi hjelper deg med alt fra engelsk på 4. trinn til R-matematikk på videregående. MentorNorge tilbyr undervisning for i alle fag og på alle nivå.

Sliter du med skolearbeidet, har en prøve du gruer deg til eller ønsker å forbedre snittet ditt? Kontakt MentorNorge på 21 51 40 40 eller legg igjen nummeret ditt her og å få den hjelpen du trenger!

Vil du prøve privatundervisning med en mentor?

Prøv et uforpliktende oppstarsmøte
M

MentorNorge