Fikk toppkarakter på særemnet og bedre mestringsfølelse

Særemnet er noe alle elever på videregående må gjennom. Særemnet er den største oppgaven elever i faget Norsk på Vg3 skal gjennom. Det er en kjent og fryktet oppgave for mange. Særemnet kan være både en skriftlig, muntlig eller en kreativ oppgave. Det er opp til hver skole hvordan de fremlegger oppgaven.

"Vi har brukt mentor til flere forskjellige fag. Både S-matte, P-matte, naturfag og norsk. Det er mulig å velge blant mange dyktige mentorer, og vi er veldig glade for at vi fant dette tilbudet. Vi får undervisning online og synes det er en genial måte å møtes på. Samarbeidet har gitt gode resultater med tanke på karakterer og mestringsfølelse. Vår datter fikk toppkarakter på særemnet i norsk som følge av god oppfølging fra mentor, så vi kan på det sterkeste anbefale andre å bruke Mentor Norge. "

Særemnet er noe alle elever på videregående må gjennom. Særemnet er den største oppgaven elever i faget Norsk på Vg3 skal gjennom. Det er en kjent og fryktet oppgave for mange. Særemnet kan være både en skriftlig, muntlig eller en kreativ oppgave. Det er opp til hver skole hvordan de fremlegger oppgaven.

"Vi har brukt mentor til flere forskjellige fag. Både S-matte, P-matte, naturfag og norsk. Det er mulig å velge blant mange dyktige mentorer, og vi er veldig glade for at vi fant dette tilbudet. Vi får undervisning online og synes det er en genial måte å møtes på. Samarbeidet har gitt gode resultater med tanke på karakterer og mestringsfølelse. Vår datter fikk toppkarakter på særemnet i norsk som følge av god oppfølging fra mentor, så vi kan på det sterkeste anbefale andre å bruke Mentor Norge. "

- Alice Haugland

Ønsker dere et uforpliktende oppstartsmøte?

Vi tilbyr skreddersydd leksehjelp i hele landet! Legg igjen nummeret deres så tar vi kontakt for å hjelpe dere i gang. Kontakt oss her.