Karakterene gikk opp - fikk tilbake troen på seg selv

Ønsker du å høre mer om privatundervisning og skreddersydd leksehjelp, og få en gratis kartleggingstime?

Trykk her for å legge igjen litt informasjon, så hjelper vi deg i gang!

"Jeg tok kontakt med MentorNorge etter at vår sønn slet med motivasjon og dårligere resultater på ungdomsskolen. Vi hadde slitt med krangling i leksesituasjonen hjemme i flere år – og det ble ikke lettere. Siden vi bor et stykke fra en storby - gjorde vi avtale om å treffe mentor Marte i nærmeste by på et bibliotek.

Dette fungerte fantastisk bra fra første treff! Vår sønn har måttet ta toget 20 min. hver uke for å treffe Marte på et bibliotek, men har aldri klaget over dette. Hun har bekreftet og motivert han og han har alltid kommet glad ut fra hennes timer. Enkelt å holde kontakten med mentor via sms.

I 1,5 år fra 10 trinn til et halvt år på videregående fikk han hjelp med matte og litt norsk. Marte er svært tålmodig og utrolig dyktig til å lære kunnskapen sin videre. Karakterene i faget gikk opp, men noe av det som var viktigst var at hun gav han tilbake troen på seg selv. Min sønn sa ofte om sin mentor at «hun er så flink til å forklare og hun forstår meg» dette taler helt for seg selv syntes jeg.

Vi har vært så trygge og fått god oppfølging fra både fagveileder og mentor Marte. Hele opplegget fra jeg tok kontakt til vi avsluttet har vært preget av profesjonalitet - vi kan anbefale MentorNorge på det varmeste!"

Grete Ueland - Mor til Simon

Grete Ueland - mor til Simon

Grete Ueland - mor til Simon

Ønsker du å høre mer om privatundervisning og skreddersydd leksehjelp, og få en gratis kartleggingstime?