Økt lærelyst og mestring! Prøv en time gratis

Månedens Mentor - Mai 2019

Mnds mentorm

Lene fortjener tittelen som månedens mentor i mai fordi hun skriver utrolig gode rapporter, og er et skikkelig ja-menneske som tar på seg litt krevende/utradisjonelle oppdrag. Lene er veldig god til å tilpasse undervisningen til eleven, og er var på elevens dagsform for å "fange" eleven om han/hun blir umotivert. På det ene forløpet hennes har hun også vært med i møter med skolen for å legge opp et opplegg sammen med dem - med godt hell! På ca. ett år har eleven tatt igjen flere år med kunnskap, slik at eleven kan henge med i klasseromsundervisningen igjen! Jubelrop for deg, Lene!

Navn: Lene Svanevik

Alder: 21

Bosted: Fosswinckels gate 32A

Studerer: Lektorutdanning i fysikk og matematikk


Hva motiverer deg som Mentor?

Jeg motiveres i jobben som Mentor gjennom å se elevene mine oppnå progresjon, ikke bare faglig, men også når det kommer til selvtillit og glede for fagene vi jobber med. Få ting gir mer motivasjon til å fortsette med undervisningen enn at en elev avslutter timen med å si at det har vært en gøy time!

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben som Mentor har gjort meg tryggere og mer bevisst på egne ferdigheter og pedagogiske evner. Gjennom det å være Mentor har jeg fått muligheten til å komme i kontakt med elever på ulike nivåer, og jeg har fått en bedre forståelse av hvordan man kan tilpasse undervisning til hver enkelt elev og spille på deres individuelle styrker

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Min største suksesshistorie må nok være at jeg etter bare noen uker med en ny elev, som mislikte matte utrolig mye, klarte å variere undervisningen og legge timene på et slikt nivå at eleven begynte å glede seg til hver time og syntes det var trist at de ble så fort ferdig!

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt