Grafisk illustration av flere tomler i været med teksten "mentor of the month"
MentorNorge
Indholdsfortegnelse Møt en mentor 16. juni 2021 Læsetid: Månedens Mentor - April 2019

Månedens Mentor - April 2019

Møt Mads, månedens mentor, og les hvorfor han fortjener denne tittelen.

Mads fortjener tittelen «Månedens Mentor i april» av utrolig mange grunner. Han har kun jobbet hos oss i 2 måneder, men rukket å utrette mye på kort tid. Han underviser per dags dato 4 elever, er utrolig profesjonell overfor både oss i administrasjonen og familiene sine, skriver ryddige rapporter, har gode og varierte økter og en ivrig tilnærming til faget. I tillegg er han veldig flink til å legge opp fremtidige timer. Språkekspert er et av mange ord som kan beskrive Mads. Han underviser i norsk, engelsk, kinesisk, italiensk og fransk, samt at han kan tysk og spansk. Dette får vi frysninger av, WOW! Vi er spente på å se arbeidet ditt videre. Hurra for deg, Mads!

Vi vil gratulere Mads som månedens Mentor – April!

Navn: Mads Nord Lunde

Alder: 29

Bosted: Oslo

Studerer: Lingvistikk, PPU (praktisk pedagogisk utdanning)

Hva motiverer deg som Mentor?

Jeg opplever ofte at skolen ikke er den beste arenaen for effektiv undervisning, da det er for mange elever og for mange føringer til at jeg som lærer kan følge opp elevene ordentlig og på en måte som passer deres nivå og personlighet. Som privatunderviser har jeg mye mer frihet, og jeg kan skreddersy et opplegg til hver enkelt elev og bruker tid på å bli ordentlig kjent med dem som person og elev. Dette motiverer meg, fordi det gjør det enklere å hjelpe eleven med å mestre fagene, og jeg syns også det er gøy og givende å kunne dele av min egen kunnskap slik at andre drar nytte av det. Det er også veldig motiverende å se elevene oppleve glede av å lære og mestre nye ting når de får til noe de har slitt med.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben som Mentor har gjort meg mye mer strukturert. Ettersom jeg hele tiden må lage tilpassede og individuelle opplegg, skrive rapporter og legge opp timeplanen min for undervisningsøkter, har det vært nødvendig for meg å skape mer struktur i min egen hverdag. Dette har hatt en positiv påvirkning på mine egne studier og på mitt eget liv. Det å undervise andre har også gitt meg muligheten til å friske opp og videreutvikle min egen kunnskap og kompetanse, samt at jeg har hatt nytte av de strategiene og teknikkene jeg bruker med elevene i mine egne studier.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Det er ikke én spesiell opplevelse jeg kan trekke frem, men de øyeblikkene jeg opplever som suksesser er når jeg kan se at en elev har tatt til seg en studieteknikk jeg har lært ham/henne og selvstendig bruker den i eget arbeid, eller når jeg ser bevis på at en elev har mestret et faglig tema som han/hun slet med da vi startet undervisningen.

Privatundervisning fra MentorNorge

Skreddersydd privatundervisning gir gode faglige resultater og tetter faglige hull. Våre mentorer tilpasser undervisningen til ditt barns personlige læringsstil og behov. Les mer om privatundervisning fra MentorNorge her.

Møt en mentor

Se alle

Månedens mentor - Mai 2021
Vi grat­ulerer Marie Helene som måne­dens men­tor i mai 2021!..
Månedens Mentor - Mars 2021
Vi grat­ulerer Vajikaran som måne­dens men­tor i mars 2021!..
Månedens mentor - April 2021
Vi grat­ulerer Daniel som måne­dens men­tor i april 2021!..
Månedens Mentor - September 2020
Vi vil gratulere Synne Bjørnes Johnsen som månedens mentor i september..
Månedens Mentor - April 2020
Vi vil gratulere Theodor som Månedens Mentor i April 2020!..
Månedens mentor - August 2020
Vi vil gratulere Oskar som månedens mentor august 2020!..
Månedens Mentor - Mai 2019
Vi vil gratulere Lene som månedens Mentor – Mai!..
Månedens mentor - Mai 2020
Vi vil gratulere Jakob som månedens mentor mai 2020!..
Månedens Mentor - Februar 2020
Vi vil gratulere Benjamin som månedens mentor i februar 2020!..
Månedens Mentor - Oktober 2019
Vi grat­ulerer Håvard som måne­dens men­tor i oktober 2019!..
Månedens Mentor - Februar 2021
Vi grat­ulerer Maxim som måne­dens men­tor i februar 2021!..