Månedens Mentor - April 2019

Mads fortjener tittelen «Månedens Mentor i april» av utrolig mange grunner. Han har kun jobbet hos oss i 2 måneder, men rukket å utrette mye på kort tid. Han underviser per dags dato 4 elever, er utrolig profesjonell overfor både oss i administrasjonen og familiene sine, skriver ryddige rapporter, har gode og varierte økter og en ivrig tilnærming til faget. I tillegg er han veldig flink til å legge opp fremtidige timer. Språkekspert er et av mange ord som kan beskrive Mads. Han underviser i norsk, engelsk, kinesisk, italiensk og fransk, samt at han kan tysk og spansk. Dette får vi frysninger av, WOW! Vi er spente på å se arbeidet ditt videre. Hurra for deg, Mads!

Vi vil gratulere Mads som månedens Mentor – April!

Navn: Mads Nord Lunde

Alder: 29

Bosted: Oslo

Studerer: Lingvistikk, PPU (praktisk pedagogisk utdanning)

Hva motiverer deg som Mentor?

Jeg opplever ofte at skolen ikke er den beste arenaen for effektiv undervisning, da det er for mange elever og for mange føringer til at jeg som lærer kan følge opp elevene ordentlig og på en måte som passer deres nivå og personlighet. Som privatunderviser har jeg mye mer frihet, og jeg kan skreddersy et opplegg til hver enkelt elev og bruker tid på å bli ordentlig kjent med dem som person og elev. Dette motiverer meg, fordi det gjør det enklere å hjelpe eleven med å mestre fagene, og jeg syns også det er gøy og givende å kunne dele av min egen kunnskap slik at andre drar nytte av det. Det er også veldig motiverende å se elevene oppleve glede av å lære og mestre nye ting når de får til noe de har slitt med.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben som Mentor har gjort meg mye mer strukturert. Ettersom jeg hele tiden må lage tilpassede og individuelle opplegg, skrive rapporter og legge opp timeplanen min for undervisningsøkter, har det vært nødvendig for meg å skape mer struktur i min egen hverdag. Dette har hatt en positiv påvirkning på mine egne studier og på mitt eget liv. Det å undervise andre har også gitt meg muligheten til å friske opp og videreutvikle min egen kunnskap og kompetanse, samt at jeg har hatt nytte av de strategiene og teknikkene jeg bruker med elevene i mine egne studier.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Det er ikke én spesiell opplevelse jeg kan trekke frem, men de øyeblikkene jeg opplever som suksesser er når jeg kan se at en elev har tatt til seg en studieteknikk jeg har lært ham/henne og selvstendig bruker den i eget arbeid, eller når jeg ser bevis på at en elev har mestret et faglig tema som han/hun slet med da vi startet undervisningen.

Privatundervisning fra MentorNorge

Skreddersydd privatundervisning gir gode faglige resultater og tetter faglige hull. Våre mentorer tilpasser undervisningen til ditt barns personlige læringsstil og behov. Les mer om privatundervisning fra MentorNorge her.

LOGO

MentorNorge