MentorNorge
Indholdsfortegnelse Møt en mentor 16. juni 2021 Læsetid: Månedens Mentor - Mars 2021

Månedens Mentor - Mars 2021

Vi grat­ulerer Vajikaran som måne­dens men­tor i mars 2021!

Vajikaran er kåret til månedens mentor fordi han alltid er utrolig hyggelig, og har fått strålende tilbakemeldinger fra familiene han underviser hos. En av elevene hans har gått fra 2 til 4 i både matte og naturfag, som er utrolig imponerende. En annen elev forteller at han har lært utrolig mye av Vajikaran på kort tid. Han er også tilpasning dyktig, og tar nye utfordringer på strak arm. Det er ingen tvil og at han brenner for å lære bort.. Hipp hipp for deg, Vajikaran!

Navn: Vajikaran Lambotharan
Alder: 19
Bosted:
Bergen (Sandnes)
Studerer:
Økonomi og Administrasjon

Hva motiverer deg som Mentor?

Det som motiverer meg som mentor er å se progresjonen hos elevene mine. Det å vite at jeg utretter en forskjell hos elevene mine, gir meg en form for ekstase som er nesten litt ubeskrivelig. Samtidig blir jeg veldig investert i at elevene mine skal gjøre det bra, at jeg dermed dedikerer mye av min tid for at de skal mest mulig utbytte. Men den viktigste motivasjonsfaktoren er at jeg vet jeg kommer til å ha en kjekk undervisningsøkt med trivelige folk.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jeg har lært meg å ta ting med ro, se situasjoner fra andre perspektiv og økt min evne til å formulere meg på. Jeg bruker mye av det jeg lærer om meg selv mens jeg underviser i mitt daglige liv, både det sosiale og det faglige. 

Hva er din største suksessopplevelse hittil?

Det er litt vanskelig å framheve en enkel opplevelse slik, men jeg vil heller påpeke at framgangen de jeg underviser for viser er det som har imponert meg mest hittil. Det er deres egen fortjeneste og innsats, så for meg å se at de lærer, reflekter og jobber iherdig for å bedre seg selv er en suksess.Møt en mentor

Se alle

Månedens Mentor - April 2019
Vi vil gratulere Mads som månedens Mentor – April!..
Månedens mentor - Mai 2021
Vi grat­ulerer Marie Helene som måne­dens men­tor i mai 2021!..
Månedens mentor - April 2021
Vi grat­ulerer Daniel som måne­dens men­tor i april 2021!..
Månedens Mentor - September 2020
Vi vil gratulere Synne Bjørnes Johnsen som månedens mentor i september..
Månedens Mentor - April 2020
Vi vil gratulere Theodor som Månedens Mentor i April 2020!..
Månedens mentor - August 2020
Vi vil gratulere Oskar som månedens mentor august 2020!..
Månedens Mentor - Mai 2019
Vi vil gratulere Lene som månedens Mentor – Mai!..
Månedens mentor - Mai 2020
Vi vil gratulere Jakob som månedens mentor mai 2020!..
Månedens Mentor - Februar 2020
Vi vil gratulere Benjamin som månedens mentor i februar 2020!..
Månedens Mentor - Oktober 2019
Vi grat­ulerer Håvard som måne­dens men­tor i oktober 2019!..
Månedens Mentor - Februar 2021
Vi grat­ulerer Maxim som måne­dens men­tor i februar 2021!..