MentorNorge
Indholdsfortegnelse Møt en mentor 16. juni 2021 Læsetid: Månedens mentor - Mai 2021

Månedens mentor - Mai 2021

Vi grat­ulerer Marie Helene som måne­dens men­tor i mai 2021!


Marie er kåret til Måneden Mentor fordi hun brenner for å motivere andre, og elsker å se elevene sine «knekke koden» og løse utfordringer. Hun er genuint interessert i å skape gode relasjoner med elevene sine, og strekker seg gjerne det lille ekstra for at elevene skal komme i mål. Hipp hipp for deg, Marie Helene! 

Navn: Marie Helene W. Hegge
Alder: 23
Bosted: Oslo
Studerer: Økonomi og Administrasjon (Bachelor) på OsloMet

Hva motiverer deg som Mentor?

Elevene mine motiverer meg! Jeg er utrolig glad i jobben min, og det er først og fremst fordi jeg i hver eneste time gjør noe som betyr mye for dem. Vi utfordrer hverandre og skaper gode og produktive samarbeid slik at elevene mine kan nå målene sine. Det er ingenting som er bedre enn å se dem være stolte av arbeidet sitt!

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jeg er utrolig stolt og glad for jobben min, og er veldig glad for at jeg kan fylle hverdagen med noe som får meg til å blomstre som person. Å være Mentor utfordrer hvordan jeg selv tenker om fagstoffet og gjør meg til en kløpper på å lytte, tilpasse og knytte sammen deler av pensum slik at det gir mening for hver enkelt elev. Jeg er overbevist om at jeg ikke bare har blitt en bedre pedagog, men også et bedre medmenneske.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Jeg er nettopp ferdig med et mentorforløp som har gjort stort inntrykk på meg. Jeg møtte eleven min i oktober, etter at hen hadde hatt mattevegring og dårlig undervisning i mange år, og hadde denne siste matteeksamenen igjen før hen kunne få endelig vitnemål fra videregående. Et halvt år med intense timer flere ganger i uken var det som skulle til! Fra stryk og stress til mestringsfølelse og en veldig sterk 2-er, og eleven min kan endelig ta det store velfortjente skrittet over på universitetet. Suksessoppskriften vår er god kommunikasjon, massevis av tålmodighet og mange timer med hardt arbeid. Eleven min kan skryte av at hen har tatt igjen opptil fem års pensum på et halvt år! Det er veldig kult å ta med seg videre på universitetet.

Møt en mentor

Se alle

Månedens Mentor - April 2019
Vi vil gratulere Mads som månedens Mentor – April!..
Månedens Mentor - Mars 2021
Vi grat­ulerer Vajikaran som måne­dens men­tor i mars 2021!..
Månedens mentor - April 2021
Vi grat­ulerer Daniel som måne­dens men­tor i april 2021!..
Månedens Mentor - September 2020
Vi vil gratulere Synne Bjørnes Johnsen som månedens mentor i september..
Månedens Mentor - April 2020
Vi vil gratulere Theodor som Månedens Mentor i April 2020!..
Månedens mentor - August 2020
Vi vil gratulere Oskar som månedens mentor august 2020!..
Månedens Mentor - Mai 2019
Vi vil gratulere Lene som månedens Mentor – Mai!..
Månedens mentor - Mai 2020
Vi vil gratulere Jakob som månedens mentor mai 2020!..
Månedens Mentor - Februar 2020
Vi vil gratulere Benjamin som månedens mentor i februar 2020!..
Månedens Mentor - Oktober 2019
Vi grat­ulerer Håvard som måne­dens men­tor i oktober 2019!..
Månedens Mentor - Februar 2021
Vi grat­ulerer Maxim som måne­dens men­tor i februar 2021!..