Månedens Mentor - September 2020

Vi vil gratulere Synne Bjørnes Johnsen som månedens mentor i september 2020!

Synne Bjørnes Johnsen er kåret som månedens mentor fordi hun har kun fått kjempegode tilbakemeldinger fra familiene hun har hjulpet. Hun har gode pedagogiske evner og klarer å tilpasse undervisningen til den enkelte eleven. Hun er en dyktig mentor som virkelig brenner for å vekke lærelysten hos elevene sine. Synne er kjempetrivelig, ryddig og superorganisert både for eleven og overfor oss på kontoret. Det utgjør en god mentor! Hipp hipp for deg, Synne!

Navn: Synne Bjørnes Johnsen
Alder: 19 år
Bosted: Trondheim
Studerer:
Fysikk og matematikk sivilingeniør ved NTNU


Hva motiverer deg som Mentor?

Det som motiverer meg mest er de flotte elevene mine, og deres engasjement og progresjon i faget. Å se deres økte kunnskap, selvtillit og glede i faget er utrolig gøy, og gjør at jeg ser frem til hver time.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben som mentor har påvirket meg på veldig mange måter. Som mentor må jeg legge opp et forløp med elevene, og planlegge hver time. Dette har gjort meg mer strukturert, noe som jeg har hatt god nytte av i min egen studiehverdag. Det har også vært utrolig læringsrikt å se hvordan læring varierer fra person til person, og hvordan man kan tilpasse undervisningen til elevene utfra hvordan de lærer best.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Som mentor har jeg hatt veldig mange gode opplevelser, og det er vanskelig å velge ut én bestemt opplevelse. Jeg vil heller trekke frem de små seierne som ofte fremkommer, som når en elev selv klarer å løse en oppgave i et tema de synes er vanskelig.

Privatundervisning fra MentorNorge

Våre mentorer er rollemodeller, som inspirerer og skreddersyr privatundervisningen som forvandler skolevegring til skoleglede. Les mer om skreddersydd privatundervisning med en privatlærer her

M

MentorNorge