Bli klar til skolestart! Få leksehjelp

Månedens Mentor - September 2019

Mnds mentorm

Vi grat­ulerer Arve som måne­dens men­tor i september 2019!

Arve har undervist 12 elever hos , og tok på seg 2 oppdrag samtidig en dag i forrige måned – det syns vi er sporty! Han har hatt ekstremt mange timer over årene han har jobba her og fått ekstremt masse gode tilbakemeldinger. Disse gjelder hans personlighet som original og humoristisk, hans gode pedagogiske evner og at han er flink til å motivere elevene sine. Topp jobb, ikke Noah!

Navn: Arve E. Handeland
Alder:
24
Bosted:
Oslo
Studerer: Studerer til å bli lærer i matte og fysikk v/ Universitetet i Oslo

Hva motiverer deg som Mentor?

Jeg synes det er skikkelig fint å få tilbringe tid alene med ungdommene. En lærer dem å kjenne på en helt spesiell måte når man kan fokusere på dem alene en hel økt, og får et spesielt og fint forhold. Og så er det veldig givende å hjelpe dem å nå målene sine.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg? 

Jobben har gitt meg større forståelse for hvordan andre tenker og planlegger, og at det ikke alltid trenger å være likt meg selv, og det er spennende.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil? 

Det er vanskelig å sette ett høydepunkt, men det å kunne ha en sentral rolle når folk når målene sine om å få løftet karakterene eller få en dypere faglig forståelse er en enormt fin ting å være med på opplevelse.

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt