Økt lærelyst og mestring! Prøv en time gratis

Månedens Mentor - Oktober 2020

Mnds mentorm

Vi grat­ulerer Jenny som måne­dens men­tor i oktober 2020!

Jenny har vært mentor hos oss i over tre år, og hjulpet mange elever med ulike faglige ufordringer. Hun blir beskrevet som pedagogisk, fleksibel, tilpasningsdyktig og hyggelig. Hun har også fått tilbakemelding om at hun er "en 6er på terningen" - det stiller vi oss også bak! Hipp hipp for deg, Jenny!

Navn: Jenny Forodden Lillås
Alder: 23 år
Bosted: Oslo
Studerer: Lektorprogrammet med engelsk og historie.

Hva motiverer deg som Mentor?
Det som motiverer meg mest som Mentor er å se elevenes glede når de mestrer noe de ikke trodde de skulle få til, eller når de skjønner noe de har strevet lenge med å forstå.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?
Jobben som Mentor har påvirket meg på mange måter, men jeg tror den sterkeste måten er at denne jobben har lært meg å se enkelteleven, enkeltindividet, og alle de mulighetene og egenskapene som ligger i hvert eneste menneske. Alle elevene mine er så forskjellige, men de er alle genier på hver sin måte. Det har gitt meg et helt nytt perspektiv på læring som jeg kommer til å ta med meg videre i livet, lenge etter at jeg er ferdig med å jobbe her.

  Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

  Min største suksessopplevelse er vanskelig å velge, for det er så mange mulige svar på dette spørsmålet. Jeg kan trekke fram elevene som klarte å oppnå karakteren de ønsket seg, for det er selvfølgelig veldig viktig. Likevel er det én opplevelse som virkelig rørte meg, som ikke er direkte knyttet til det faglige, men til det relasjonelle. Det var den gangen en elev ringte meg for å spørre om hjelp med å trøste en venn, fordi elevene mente jeg «hadde peiling på sånt». For meg er det at elevene stoler på meg et tegn på suksess.


  LOGO MØRKBLÅ

  MentorNorge

  Kom i gang her

  3 gode grunner til å velge MentorNorge

  Infograf prosenter new
  Infograf tall new 2
  Infograf soyler new

  Skal vi hjelpe dere også?


  Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

  Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

  Nordens største privatundervisningstilbyder

  MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

  Norway

  Åpningstider

  Mandag-torsdag

  9:00 - 20:00

  Fredag

  9:00 - 16:00

  Lørdag

  Stengt

  Søndag

  Stengt