Månedens Mentor - November 2020

Vi grat­ulerer Sanna som måne­dens men­tor november 2020!

Sanne fortjener tittelen Månedens mentor november 2020 fordi hun er en tvers i gjennom hyggelig mentor, som jobber dedikert og målrettet i undervisningen. Hun blir av elevene beskrevet som: engasjert, kunnskapsrik, hjelpsom og morsom, og har en egen evne til å ufarliggjøre faglige utfordringer for elevene sine. Hipp hipp for deg, Sanna!

Navn: Sanna Cecilie Johansen
Alder:
24
Bosted: Oslo
Studerer: Master i nordisk litteratur

Hva motiverer deg som mentor?

Jeg opplever det som veldig givende å få innblikk i individuelle elevers behov og mestringsområder, ved siden av at en ikke bare hjelper elever med det faglige, men også til tider det sosiale. Dette er erfaringer jeg ønsker å ta med meg videre den dagen jeg er ferdig utdannet lektor.

Hvordan har jobben som mentor påvirket deg?

Det som har vært både spennende og gøy med å være mentor er at min forståelse av mennesker i forskjellige aldersgrupper og med ulike utfordringer har økt, og jeg har fått ta del i både oppturer og nedturer.

Hva synes du er din største suksesshistorie hittil?

Åh, det er vanskelig! Jeg klarer ikke å velge én. Det er alltid like fint når man ser at elevers forståelse øker, men det er ennå artigere når selvtilliten blir større og de får troa på seg selv. Da er mye av jobben gjort, og jeg føler meg trygg på at elevene kommer til å mestre mange utfordringer, både med og uten hjelp fra meg.

Leksehjelp fra MentorNorge

Leksehjelp gir gode faglige resultater. Enten drømmen er å rekke opp hånden i engelsktimen eller å få 5 er på matteprøven - så er skoleglede, motivasjon og lyst til læring noen av nøkkelordene hos MentorNorge. Vi ønsker å motivere og inspirere barn og unge, skape aha-opplevelser og styrke den faglige selvtilliten. Les mer om privatundervisning fra MentorNorge her.

M

MentorNorge