Månedens Mentor - Mars 2021

Vi grat­ulerer Vajikaran som måne­dens men­tor i mars 2021!

Vajikaran er kåret til månedens mentor fordi han alltid er utrolig hyggelig, og har fått strålende tilbakemeldinger fra familiene han underviser hos. En av elevene hans har gått fra 2 til 4 i både matte og naturfag, som er utrolig imponerende. En annen elev forteller at han har lært utrolig mye av Vajikaran på kort tid. Han er også tilpasning dyktig, og tar nye utfordringer på strak arm. Det er ingen tvil og at han brenner for å lære bort.. Hipp hipp for deg, Vajikaran!

Navn: Vajikaran Lambotharan
Alder: 19
Bosted:
Bergen (Sandnes)
Studerer:
Økonomi og Administrasjon

Hva motiverer deg som Mentor?

Det som motiverer meg som mentor er å se progresjonen hos elevene mine. Det å vite at jeg utretter en forskjell hos elevene mine, gir meg en form for ekstase som er nesten litt ubeskrivelig. Samtidig blir jeg veldig investert i at elevene mine skal gjøre det bra, at jeg dermed dedikerer mye av min tid for at de skal mest mulig utbytte. Men den viktigste motivasjonsfaktoren er at jeg vet jeg kommer til å ha en kjekk undervisningsøkt med trivelige folk.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jeg har lært meg å ta ting med ro, se situasjoner fra andre perspektiv og økt min evne til å formulere meg på. Jeg bruker mye av det jeg lærer om meg selv mens jeg underviser i mitt daglige liv, både det sosiale og det faglige. 

Hva er din største suksessopplevelse hittil?

Det er litt vanskelig å framheve en enkel opplevelse slik, men jeg vil heller påpeke at framgangen de jeg underviser for viser er det som har imponert meg mest hittil. Det er deres egen fortjeneste og innsats, så for meg å se at de lærer, reflekter og jobber iherdig for å bedre seg selv er en suksess.M

MentorNorge