Økt lærelyst og mestring! Få leksehjelp

Månedens mentor - Mai 2020

Mnds mentorm

Vi vil gratulere Jakob som månedens mentor mai 2020!

Jakob fortjener tittelen som "månedens mentor i mai" fordi han er ryddig og profesjonell i arbeidet sitt, skriver utrolig gode og utfyllende rapporter, og er flink til å planlegge fremtidige timer i kalenderen. Han er strukturert og god til å koble fagstoff og læring opp mot elevens interesser for å gjøre det interessant. Han er engasjert og har fått kjempegode tilbakemeldinger fra familiene han har undervist hos. Tusen ganger hurra for deg, Jakob! 

Navn: Jakob Linnestad Sønstebø
Alder: 20 år
Bosted: Andebu, Vestfold
Studerer: Nettopp ferdig med et friår i Spania og Italia, begynner sannsynligvis på realfag ved Universitet i Oslo til høsten.

Hva motiverer deg som Mentor?

Det mest motiverende av alt er selvfølgelig motiverte elever. Der har jeg vært heldig, for elevene mine er snille, morsomme og arbeidsvillige. Ekstra motiverende er det når jeg merker at elevene ikke jobber med faget bare fordi jeg sier det er lurt, men fordi de interesserer seg for det og opplever at de mestrer det.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jeg har alltid vært interessert i læring, men før jeg begynte som mentor hadde jeg bare meg selv og det jeg hadde lest som referansepunkt. Nå forstår jeg i større grad hvordan læring varierer fra person til person, og at en metode kan være perfekt for en elev og helt feil for en annen. Jeg tror også at ansvaret som følger med mentorrollen har gjort meg til en mer ansvarlig person.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Jeg har hatt mange positive opplevelser og det er vanskelig å plukke ut en som utmerker seg over de andre. Det er selvfølgelig alltid gøy å komme til slutten av et forløp og kunne se tilbake å si «vi klarte det». Samtidig så tenker jeg at de tilsynelatende mindre øyeblikkene kan være enda mer betydningsfulle, for eksempel når den glosa som hver uke bare så vidt unnslipper endelig sitter eller når induksjonsbeviset som var et eneste stort kaos etter hvert blir en selvfølgelighet. Jeg er glad for å kunne si at disse opplevelsene ikke er sjeldne i hverdagen som mentor.

  LOGO MØRKBLÅ

  MentorNorge

  Kom i gang her

  3 gode grunner til å velge MentorNorge

  Infograf prosenter new
  Infograf tall new 2
  Infograf soyler new

  Skal vi hjelpe dere også?


  Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

  Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

  Nordens største privatundervisningstilbyder

  MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

  Norway

  Åpningstider

  Mandag-torsdag

  9:00 - 20:00

  Fredag

  9:00 - 16:00

  Lørdag

  Stengt

  Søndag

  Stengt