Månedens Mentor - Juni 2020


Vi vil gratulere John Christoffer som månedens mentor juni 2020!

John Christoffer fortjener tittelen som månedens mentor i juni fordi han har fått en rekke gode tilbakemeldinger fra familiene han underviser hos. Vi opplever ham som elevorientert, og har i undervisningen mye fokus på elevens ferdigheter og interesser for å aktualisere temaet for å vekke motivasjon hos eleven. Han er lettvin å samarbeide med, fleksibel og har en «dette får vi til»-holdning både overfor familiene og oss på kontoret. 

Navn: John Christoffer Østertun
Alder: 25
Bosted: Oslo
Studerer: Midtøstenstudier med arabisk

Hva motiverer deg som Mentor?

Den største motivasjonen er å oppleve at man gjør fremskritt sammen med elevene, og se at de blir tryggere på seg selv. I tillegg er det en motivasjon å vite at jeg kan utgjøre en forskjell i hverdagen til elever som på ulike måter synes skolen er vanskelig. Videre investerer jo foreldre/foresatte mye penger i denne privatundervisningen, og dette ansvaret er også en viktig motivasjon for å gjøre en så god jobb som mulig.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Den har fått meg til å lære mye om meg selv og hvordan jeg kommuniserer med andre. Den har også åpnet øynene mine for hvor utrolig forskjellige folk er og at vi lærer ting på mange ulike måter, slik at man må skreddersy kommunikasjonen med hver enkelt elev for at undervisningen blir så god som mulig. Dette er verdifulle erfaringer å ta med seg senere i livet.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Det er vanskelig å sette fingeren på én bestemt opplevelse, fordi det har vært mange øyeblikk der jeg har følt at jeg og eleven får til ting sammen og som gir mestringsfølelse. Men det beste så langt har kanskje vært å få høre at en av elevene mine, som før var veldig demotivert og mistrivdes på skolen, nå har fått en mye bedre skolehverdag og trives igjen, alt på grunn av samarbeidet med MentorNorge. Da føler man virkelig at man er med på å utgjøre en forskjell.

Privatundervisning og leksehjelp fra MentorNorge

Skreddersydd privatundervisning gir gode faglige resultater og øker lærelysten. Du kan lese mer om motiverende privatundrvisning her.

M

MentorNorge