Månedens Mentor - Februar 2021

Vi grat­ulerer Maxim som måne­dens men­tor i februar 2021!

Maxim er kåret til månedens mentor fordi han får kjempegode tilbakemeldinger fra familiene han underviser hos, og elevene er superfornøyd med undervisningen de får. Han blir av flere beskrevet som tålmodig, anerkjennende og motiverende. Maxim har et våkent blikk, og utmerker seg ved å engasjere og motivere med utgangspunkt i den enkelte elevens nivå og faglige utgangspunkt, og er god til å tilpasse mentortimene til elevens dagsform om det er behov for det. Hipp hipp for deg, Maxim!

Navn: Maxim Pouchkin
Alder: 26
Bosted: Oslo
Studerer: Utdannet siviløkonom

Hva motiverer deg som Mentor?

Det er mye som motiverer meg som mentor, blant annet å se elevene oppleve såkalte ”aha-øyeblikk”. Dette er opplevelser som jeg selv vet er svært tilfredsstillende å erfare fordi man må ofte gjennom langt og hardt arbeid før man opplever dem. Jeg synes også generelt at det er gøy å undervise i matematikk som er et fag jeg har stor lidenskap for. I tillegg vil jeg også nevne det sosiale aspektet ved undervisningen som én av motivasjonsfaktorene, spesielt i disse koronatidene. 

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Først og fremst har jeg blitt flinkere til å forklare ulike konsepter på en enkel måte. Jeg har også lært meg mye om motivasjon og blitt bedre til å vise empati når jeg føler det trengs.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Nå har jeg ingen spesifikk suksessopplevelse ennå, men foreløpig er jeg veldig fornøyd med at selvtilliten i faget har vokst mye hos elevene mine. Dette danner et godt grunnlag for å gjøre det bra i matematikk.

M

MentorNorge