Månedens Mentor - Februar 2020

Vi vil gratulere Benjamin som månedens mentor i februar 2020!

Benjamin stakk av med månedens mentor kåring fordi han er superryddig, veldig hyggelig og å får supergode tilbakemeldinger fra familiene sine. Han brenner for å gjør en forskjell for elevene sine, og er utrolig dyktig i det han gjør. Vi på kontoret er i tillegg ekstra glade for at han er flink til å benytte seg av undervisningsrommene for god undervisning; da får vi sett han ofte! Hurra for Benjamin, og godt jobbet!

Navn: Benjamin Barkved
Alder: 22
Bosted: Oslo
Studerer: Bachelor i allmenn litteraturvitenskap ved UiO

- Hva motiverer deg som Mentor?

Min hovedmotivasjon er muligheten til å gjøre en forskjell i andres liv, spesielt for elever som trenger mer hjelp med fagene enn den de får i en hektisk klasseromssituasjon, hvor læreren må forholde seg til alle elevene. Jeg motiveres også av mangfoldet i arbeidet i forhold til de forskjellige elevene og familiene jeg møter.

- Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg? 

Jobben som mentor har en veldig god innvirkning på mitt liv. Man får en mestringsfølelse og arbeidsglede av å se at eleven forbedrer seg, og at han eller hun forstår hva jeg forklarer. Man får fortløpende tilbakemelding på arbeidet man gjør, gjennom eleven selv etter timen, elevens foreldre, og gjennom tilbakemeldingsfunksjonen etter løpet. I tillegg lærer jeg mye i jobben som angår min egen måte å tenke og lære på som student.

- Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil? 

Jeg har hatt mange gode opplevelser som mentor. En av dem var under en intensivøkt med en i tredje videregående som skulle opp i norsk tentamen. Vi hadde økter på 6 timer, arbeidet tett sammen, og jeg forberedte relevant teori i forkant. Eleven endte opp med å få den karakteren han ønsket og gikk fornøyd ut av VGS.

Privatundervisning fra MentorNorge

Våre mentorer er rollemodeller, som inspirerer og skreddersyr privatundervisningen som forvandler skolevegring til skoleglede. Nå dine mål og les mer om privatundervisning fra MentorNorge her

M

MentorNorge