Økt lærelyst og mestring! Prøv leksehjelp

Månedens Mentor - August 2019

Mnds mentorm

Vi gratulerer Ane Turøy som månedens mentor i august 2019! Hun er dedikert, bruker kalenderen sin og har tatt på seg en del nye oppdrag som hun har fått kjempefine tilbakemeldinger på. Hun ble nylig mentor over Skype for en gutt i 10. klasse i matematikk, og moren forteller at Ane evner å snakke "elevenes eget språk". Ellers fremstår hun som imøtekommende og tilpasningsdyktig. Virker som om hun tar seg tid til å bli kjent med elevene sine, en ekte people’s person

Hurra for deg Ane!

Navn: Ane Turøy
Alder:
21 år
Bosted: Bergen
Studerer: Profesjon psykologi

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Det som motiverer meg som mentor er å bli kjent med så flotte fine mennesker, og se de utvikle seg og oppnå det de ønsker.

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben som Mentor påvirker meg på en rekke områder i livet. Denne jobben er relevant for både mine interesser for mitt fremtidige yrke. Jeg utdanner meg for å bli psykolog, og det å møte og arbeide sammen med andre mennesker, er en fin erfaring å ta med seg videre.

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Det er selvfølgelig fantastisk å se forbedringer hos elevene mine, og se de oppnå sine resultater. Min største suksessopplevelse er trolig når eleven min sa til meg “endelig er også skolen noe for meg og noe jeg føler jeg mestrer”. Denne mestringsgleden og økte selvtilliten påvirket han på en rekke forskjellige områder i livet. Dette var rett og slett fantastisk å se!

LOGO

MentorNorge

No markup defined for this modal (>_<)

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt