Månedens Mentor - August 2019

Vi gratulerer Ane Turøy som månedens mentor i august 2019! Hun er dedikert, bruker kalenderen sin og har tatt på seg en del nye oppdrag som hun har fått kjempefine tilbakemeldinger på. Hun ble nylig mentor over Skype for en gutt i 10. klasse i matematikk, og moren forteller at Ane evner å snakke "elevenes eget språk". Ellers fremstår hun som imøtekommende og tilpasningsdyktig. Virker som om hun tar seg tid til å bli kjent med elevene sine, en ekte people’s person

Hurra for deg Ane!

Navn: Ane Turøy
Alder:
21 år
Bosted: Bergen
Studerer: Profesjon psykologi

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Det som motiverer meg som mentor er å bli kjent med så flotte fine mennesker, og se de utvikle seg og oppnå det de ønsker.

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben som Mentor påvirker meg på en rekke områder i livet. Denne jobben er relevant for både mine interesser for mitt fremtidige yrke. Jeg utdanner meg for å bli psykolog, og det å møte og arbeide sammen med andre mennesker, er en fin erfaring å ta med seg videre.

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Det er selvfølgelig fantastisk å se forbedringer hos elevene mine, og se de oppnå sine resultater. Min største suksessopplevelse er trolig når eleven min sa til meg “endelig er også skolen noe for meg og noe jeg føler jeg mestrer”. Denne mestringsgleden og økte selvtilliten påvirket han på en rekke forskjellige områder i livet. Dette var rett og slett fantastisk å se!

Privatundervisning fra MentorNorge

Har du lyst å prøve motiverende privatundervisning med en mentor? Vi tilbyr alle våre kunder en uforpliktende og gratis kartleggingstime ved oppstart. Du kan lese mer om skreddersydd privatundervisning fra MentorNorge her.

LOGO

MentorNorge