Økt lærelyst og mestring! Prøv en time gratis

Månedens Mentor April 2020

Mnds mentorm

Vi vil gratulere Theodor som Månedens Mentor i April 2020!

Theodor er kåret som månedens mentor fordi han som ny mentor raskt har gjort seg bemerket med godt humør og gode tilbakemeldinger fra elevene han underviser. Han har på kort tid bygget tillit med elevene sine som har gitt gode resultater. En familie ga tilbakemelding om at han raskt avdekket hullene i faget og laget en målrettet plan for hvordan de skulle tette disse.

Navn: Theodor Thøgersen Eide
Alder: 21
Bosted: Bergen
Studerer: Økonomi og administrasjon v/ Norges Handelshøyskole

Hva motiverer deg som Mentor?
Det som motiverer meg er progresjon og måloppnåelse. Det å være vitne til en elev som stadig tilegner seg ny kunnskap er utrolig givende. I tillegg er det motiverende å virkelig kjenne at man når frem til eleven, for det er først da den virkelig effektive læringsarenaen finner sted.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?
Jobben som Mentor har påvirket meg på flere plan. Gleden jeg får av å se at min undervisning driver frem motivasjon og engasjement, er helt unik. Dette gjør at jeg sitter igjen med mestringsfølelse og en styrket tro på meg selv. Det å få være mentor er noe jeg virkelig setter stor pris på.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?
Min største suksessopplevelse hittil var var jeg for første gang hørte at; “timene går så utrolig fort!”. Dette gav meg en indikasjon på at undervisningen har vært interessant og engasjerende, og det er nettopp slike tilbakemeldinger jeg anser som tegn på suksess.

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt