DSC08688
DSC08688

Bli ringt opp

Våre fagrådgivere er klare til å gå
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Skreddersydd eksamenshjelp for økt forberedelse og selvsikkerhet

Vi tilbyr personlig tilpasset eksamenshjelp som hjelper deg med å bli mer forberedt og selvsikker til eksamen.

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Eksamenshjelp tilpasset dine behov

I alle fag, på alle nivåer - uansett eksamensform!

Har du problemer med å skape oversikt før eksamen? Ta det helt med ro, vi står klare til å hjelpe deg! Eksamenshjelp kan gi gode muligheter for å prestere godt på eksamen. Uavhengig av ønsket mål kan eksamenshjelp fra en mentor gjøre at eleven er mer forberedt og selvsikker på egen kunnskap. Med eksamenshjelp kan eleven få skreddersydd opplegg 100% fokusert på deres behov og forutsetninger. Det vil gi gode muligheter for å realisere elevens ambisjoner på eksamen, uavhengig om det er bedre karakter eller selvtillit.

Eksamen kan være skummelt for mange, spesielt første gang. Eksamen skal være motiverende og eleven bør glede seg til å vise sensor sine kunnskaper om fagene. Vårt mål er at eleven skal kjenne på mestring etter å ha levert eksamen. Med skreddersydd eksamenshjelp gir du barnet ditt muligheten fra å snu magevondt og dårlig selvtillit til å bli godt forberedt og mer selvsikker. Her finner du eksempler for eksamensformer mentor kan hjelpe med.

Vi kan hjelpe deg med


  • Skriftelig eksamen
  • Muntlig eksamen
  • 24-timers eksamen
  • Innleveringer og oppgaver
  • Tentamen

Bli kontaktet

Få eksamenshjelp av en mentor

Få gode tips til din eksamen på vår blogg

På vår faglige blogg kan du lese mange gode eksamenstips tilpasset ditt behov. Det er viktig å være godt forberedt på en eksamen, og forberedelsene begynner ofte lenge før den store eksamensdagen. Vi har blogginnlegg som er relevante i forhold til de fleste eksamener. Fra hvordan du takler eksamenstrekket, forbereder deg til muntlig eksamen, til hvordan kan unngå eksamensstress, og ikke minst hvordan du skriver en god eksamensbesvarelse.