Mentor og mentee sitter og smiler til privatundervisning
Bjørn Kristian Haugerud
Daglig leder
Indholdsfortegnelse Bli mentor 16. juni 2021 Læsetid: Mentor/privatlærer - Norges hyggeligste deltidsjobb?

Mentor - Norges hyggeligste deltidsjobb?

Lurer du på hvordan det er å jobbe som mentor? Her får du svaret!

Hvordan er det egentlig å jobbe som privatlærer?

I jobben som mentor eller privatlærer, møter du mange hyggelige familier og skolebarn- og ungdom. De fleste kontakter oss fordi de har spesifikke utfordringer i et eller flere fag, eller fordi de ligger litt bak de andre i klassen. Jobben går ut på at du møter familien og eleven hjemme, eller over internett - og hjelper til med skolearbeid. Nøyaktig hva eleven trenger hjelp med varierer, men her er noen av de vanligste grunnene til at familier tar kontakt med oss:

Er privatlærer Norges hyggeligste deltidsjobb?

Stort sett alle familier vi er i kontakt med får et enormt utbytte av en slik mentorordning. Langt på vei de fleste rapporterer om økt motivasjon og bedre faglig selvtillit, som følge av den fokuserte innsatsen man har lagt inn, sammen med sin mentor. Opplevelsen av å gjøre en forskjell, merke at man blir verdsatt og den tette relasjonen man knytter med sine elever/familier, er alle ting vi mener bidrar til å gjøre jobben som mentor/privatlærer til Norges beste deltidsjobb! 

Kan jeg bli mentor/privatlærer?

Vi stiller høye krav til alle våre mentorer/privatlærere. Man skal være faglig sterk i fagene man ønsker å undervise i, ha pedagogisk talent, og være en omgjengelig, motiverende og inspirerende person. Det er også viktig at du er glødende opptatt av fagene du vil undervise i!

Er du glad i å lære bort, og vil vedlikeholde kunnskapen i fagene du liker best? Da bør du søke jobb som mentor allerede i dag! Vi er landsdekkende og har et sterkt team med mer enn 1.200 mentorer, som du har mulighet for å bli en del av. Du får selvfølgelig full opplæring gjennom våre workshops.

Du kan lese mer om jobben som mentor, rekrutteringsprosessen, og alt annet du trenger å vite her: http://mentornorge.no/bli-mentor . Du vil også finne et søknadsskjema du kan benytte deg av dersom du ønsker å søke på stillingen.

Bli mentor

Se alle

Vi skaper klasseskille!
Et kåseri av Marte Wanda Lindholm-Dahle - Mentor, MentorNorge..
Student og på jakt etter deltidsjobb?
Visste du at vi alltid er på utkikk etter nye privatundervisere, og de..