To kvinner sitter ved skrivebordet og snakker sammen
MentorNorge
Indholdsfortegnelse Bli mentor 16. juni 2021 Læsetid: Student og på jakt etter deltidsjobb?

Student og på jakt etter deltidsjobb?

Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i alle grunnskolefag, fra matematikk og norsk til biologi, tysk, spansk og andre språk. Vi tilbyr også eksamenshjelp til både muntlig og skriftlig eksamen. Til dette trenger vi dyktige studenter med på laget!

Våre mentorer har mer enn én ting til felles. De er studenter med toppkarakterer i faget sitt, og setter pris på utfordringer og variasjon. I tillegg drives de av en god porsjon idealisme. Vi har nemlig et sterkt ønske om å hjelpe barn og unge med å realisere sitt faglige potensial.

Under følger fem typiske kjennetegn ved våre mentorer. Hvis du kjenner deg igjen i flere av disse, er det stor sannsynlighet for at du kan trives i jobben som mentor.

SØK SOM MENTOR HER

1. Du vil ha en deltidsjobb som betyr noe

Hvis du er på jakt etter en variert, men meningsfull studiejobb, er det stor sannsynlighet for at du kommer til å trives som mentor, hvor du får mulighet til å utgjøre en forskjell for barn og unge i hele grunnskolen.

I oppveksten tilbringes store deler av hverdagen på skolebenken. Da er det ekstra sårt å henge etter eller ha litt problemer med matematikk, norsk, lesing eller andre fag. Dette er også grunnen til at mentorjobben er usedvanlig givende. Du får jobbe med ekte mennesker og problemstillinger, og blir en voksenperson elevene ser opp til.

2. Du er initiativrik og liker fleksibilitet

Du kan søke deg til mentorordningen vår nesten uansett hva du studerer. Videre får du anledning til å selv forme din egen arbeidshverdag. Planlegging av undervisningen gjør du for eksempel hjemmefra. Slik kan du selv bestemme mye av innholdet i arbeidstiden din.

Det er opp til deg både hvor mye du ønsker å jobbe, hvilke fag du vil undervise i, og på hvilket alderstrinn eller nivå. I tillegg kan arbeidsstedet være både hjemme hos familiene og over nett. Slik har du full fleksibilitet i en hektisk studiehverdag.

3. Du ønsker deg relevant arbeidserfaring fra deltidsjobben

Vi mener at studenter kan mye mer enn det de ofte får vist i jobbene de har ved siden av studiene.

Våre mentorer tilegner seg et bredt spekter av ulike erfaringer innen faglig og sosial kompetanse. Disse kommer til stor nytte når de etter studietiden går ut i arbeidslivet. De aller fleste yrker krever nemlig god menneskekunnskap. Hos oss er det også god plass til egne initiativer.

4. Du vil ha en deltidsjobb hvor du får noe å bryne deg på

Ingen arbeidshverdag er lik i Mentor Norge, så for å trives hos oss må du være glad i variasjon og forandring. Videre leter vi etter deg som er både lettmotivert og tar utfordringer på strak arm.

Til gjengjeld får du mye ansvar og en unik mulighet til å hjelpe barn og unge med ulike faglige utfordringer. Hos oss er du i trygge hender - vi innrullerer blant annet alle våre mentorer i workshops og annet faglig påfyll, og alle testes for både pedagogiske, faglige og personlige egenskaper før de blir del av teamet.

Her, under Månedens mentor, kan du lese hva våre ansatte selv sier om jobben som mentor.

5. Du setter pris på profesjonalitet og tillit i arbeidsforholdet

Vi tar våre mentorer på alvor. Dette innebærer at vi alltid jobber for å gi deg forutsigbarhet, gode arbeidsvilkår og et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi har for eksempel vårt eget mentor-nettverk, som består av hele 1200 mentorer! Altså har du mange kollegaer i samme situasjon som deg, og som står klare til å utveksle råd og erfaringer.

Høres deltidsjobb som mentor for oss i Mentor Norge ut som noe for deg? Da håper vi du tar kontakt. Vi er nemlig alltid interesserte i nye privatundervisere.

Kvinnelig mentor og kvinnelig elev jobber med skolearbeidet ved stuebordet.

Bli mentor

Se alle

Vi skaper klasseskille!
Et kåseri av Marte Wanda Lindholm-Dahle - Mentor, MentorNorge..
Mentor/privatlærer - Norges hyggeligste deltidsjobb?
Vi tror at alle barn- og ungdommer kan gjøre det bedre på skolen med l..