Vi anbefaler onlineundervisning Ofte spurt - Covid-19

Priser på eksamenshjelp og intensivprogram


En god investering i fremtiden

6

TIMER

Eksamens-
boost

4.170,-

  • Intensiv hjelp før eksamen/prøve
  • Fleksibel planlegging
  • Fornøydgaranti

10

TIMER

Eksamens-
boost

6.650,-

  • Skreddersydd intensivforløp
  • Fleksibel planlegging
  • Fornøydgaranti

14

TIMER

Eksamens-
boost

8.890,-

  • Skreddersydd intensivforløp
  • Fleksibel planlegging
  • Fornøydgaranti

Mer enn bare eksamenshjelp


Vi sikrer en god opplevelse hele veien

Personlig fagveiledning


Kom i gang med det beste utgangspunktet

Ønsker du å starte et eksamens/intensivforløp, tilknyttes du en personlig fagveileder, som forhører seg om eksamensformen, dine fag, utfordringer og ambisjoner. Deretter begynner fagveilederen søket etter den rette mentoren. Mentoren får en innføring i dine utfordringer og ønsker. Videre kan du alltid kontakte fagveilederen dersom du har spørsmål, ønsker hjelp i andre fag eller endringer i undervisningen, etc. 

Solid studieteknikk


– som du har gleden av resten av studietiden!

Et eksamensforløp har som formål at gi deg en god og lærerik prosess frem mot din eksamen. Vi får ofte denne tilbakemeldingen fra videregåendeelever: Overblikk, struktur og grundig forberedelse er altavgjørende. Mentor vil gi deg mange gode råd til nettopp studieteknikken. Et eksamensforløp er ikke kun verdifullt i eksamensperioden. Det gir deg også erfaring med studietekniske ferdigheter, som du kan ha glede av resten av utdannelsen.

Løpende feedback


Klare delmål skaper overblikk i forberedelsen

Mentor skriver rapport hver gang dere møtes. Du kan selv lese rapportene på nett og bruke dem som et redskap til å strukturere forberedelsen. Du kan f.eks avtale med mentor at dere noterer ned hvilke kapitler du skal ha lest til neste gang dere møtes, hva du skal ha klart, eller lignende. Det gir en trygghet å skrive klare avtaler for forløpet og forberedelsen blir typisk mer effektiv og overskuelig når man løpende setter seg klart definerte delmål.

Ro i magen


Vi hjelper deg med å sette forberedelsene i system

Det kan være angstfremkallende å skulle opp til eksamen, tentamen eller ha en større innlevering eller presentasjon. Med en mentor på sidelinjen i forberedelsesfasen kan du få overblikk og overskudd. Våre mentorer kan hjelpe til med alle eksamens- og prøveformer og i alle faser av forberedelsene; fra kildesøk, struktur og studieteknikk, til leseplanlegging, presentasjonsteknikk og faglig sparring. Det tar den verste brodden av nervøsiteten og gir ro i magen under gjennomføringen. 

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.