DSC06751 DSC06751

Priser på eksamenshjelp og intensivprogram

En god investering i fremtiden

Priser på eksamenshjelp og intensivprogram

En god investering i fremtiden
6 Timer

Eksamens- boost

4.170,-


  • Intensiv hjelp før eksamen/prøve
  • Fleksibel planlegging
  • Fornøydgaranti
12 Timer

Eksamens-boost

8.160,-


  • Skreddersydd intensivforløp
  • Fleksibel planlegging
  • Fornøydgaranti
16 timer

Eksamens-boost

10.640,-


  • Skreddersydd intensivforløp
  • Fleksibel planlegging
  • Fornøydgaranti

Merk: Eksamenstid og andre "innspurtperioder" er travle tider. Vi anbefaler at du kontakter oss i god tid hvis du vurderer å få hjelp av en mentor i perioden. Ring oss på 21 51 40 40 og hør hvordan vi kan hjelpe dere. På intensivforløp er det ingen kartleggingstime.

Mer enn bare eksamenshjelp

Vi sikrer en god opplevelse hele veien

Personlig fagveiledning

Ønsker du å starte et eksamens/intensivforløp, tilknyttes du en personlig fagveileder, som forhører seg om eksamensformen, dine fag, utfordringer og ambisjoner. Deretter begynner fagveilederen søket etter den rette mentoren. Mentoren får en innføring i dine utfordringer og ønsker. Videre kan du alltid kontakte fagveilederen dersom du har spørsmål, ønsker hjelp i andre fag eller endringer i undervisningen, etc.

Solid studieteknikk

Et eksamensforløp har som formål at gi deg en god og lærerik prosess frem mot din eksamen. Vi får ofte denne tilbakemeldingen fra videregåendeelever: Overblikk, struktur og grundig forberedelse er altavgjørende. Mentor vil gi deg mange gode råd til nettopp studieteknikken. Et eksamensforløp er ikke kun verdifullt i eksamensperioden. Det gir deg også erfaring med studietekniske ferdigheter, som du kan ha glede av resten av utdannelsen.

Løpende feedback

Mentor skriver rapport hver gang dere møtes. Du kan selv lese rapportene på nett og bruke dem som et redskap til å strukturere forberedelsen. Du kan f.eks avtale med mentor at dere noterer ned hvilke kapitler du skal ha lest til neste gang dere møtes, hva du skal ha klart, eller lignende. Det gir en trygghet å skrive klare avtaler for forløpet og forberedelsen blir typisk mer effektiv og overskuelig når man løpende setter seg klart definerte delmål.

Ro i magen

Det kan være angstfremkallende å skulle opp til eksamen, tentamen eller ha en større innlevering eller presentasjon. Med en mentor på sidelinjen i forberedelsesfasen kan du få overblikk og overskudd. Våre mentorer kan hjelpe til med alle eksamens- og prøveformer og i alle faser av forberedelsene; fra kildesøk, struktur og studieteknikk, til leseplanlegging, presentasjonsteknikk og faglig sparring. Det tar den verste brodden av nervøsiteten og gir ro i magen under gjennomføringen.

Kom i gang

Bli kontaktet innen 24 timer