DSC01185
DSC01185

Bli ringt opp

Våre fagrådgivere er klare til å gå
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Din egen engasjerte privatlærer - tilpasset dine behov

Opplev kvalitetsundervisning med en dyktig og engasjert privatlærer som tilpasser seg dine behov og mål, og hjelper deg med å oppnå best mulig læring og fremgang i fagene du ønsker.

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Privatlærer i alle fag

Skreddersydd leksehjelp med en privatlærer

Med en privatlærer får barnet ditt den ekstra støtten den trenger for å lykkes på skolen. Privatlæreren har en individuell tilnærming til undervisningen, og skreddersyr et opplegg basert på læringsstil og behov. Slik hjelper vi barnet ditt med å lære på den mest effektiv måten for dem. 

Vi tilbyr hjelp i alle fag på grunnskolen og videregående. Les mer om våre mest etterspurte fag nedenfor.

Privatlærer i alle fag

Her er de mest etterspurte fagene

I oversikten nedenfor ser du våre mest etterspurte fag. Våre privatlærere kan hjelpe til med det meste, så ikke nøl med å ta kontakt dersom dere trenger hjelp i et fag som ikke står i oversikten.

Våre privatlærere kan hjelpe til i alle fag - på alle nivåer; fra brøkregning på grunnskolen til algebra på videregående, fra staving i småskolen til franskleveringer på ungdomsskolen - og mye, mye mer!

Få en sertifisert privatlærer

Hos MentorNorge har alle våre privatlærere gjennomgått en grundig sertfiseringsprosess. Privatlærerene har toppkarakterer i fagene de underviser i, og har gode pedagogiske egenskaper. Slik kan vi sikre at det faglige er på topp, og at det er en privatlærer som er rystet for oppgaven som underviser for ditt barn. Vi har et godt og sterkt privatlærer-team på over 2.000 i hele Norge. Slik at alt ligger til rette for at vi skal finne den perfekte privatlæreren til dere.

Skal ditt barn ha privatlærer?

Økt lærelyst og mestring med en privatlærer

Er dere usikre på om en privatlærer er det rette for dere? La oss ta en uformell prat om hvordan vi kan på best mulig måte hjelpe dere til en bedre skolehverdag. Våre fagveiledere er spesialister på å finne den perfekte privatlæreren til dere. Privatlæreren skreddersyr et forløp ut i fra ditt barns behov og personlige læringsstil.

Dersom ditt barn lærer best gjennom aktiv undervisning, vil deres privatlærer legge opp undervisning slik at ditt barn får brukt hele kroppen når nye ting skal læres. Vi kan også hjelpe dersom ditt barn har særlige utfordringer eller behov. Vi har privatlærere som har god erfaring med å hjelpe til med faglige utfordringer av en hver sort.

Prøv en gratis kartleggingstime

Legg igjen ditt telefonnummer