Privatundervisning i norsk

Vi skreddersyr et undervisningsforløp i norsk etter deres behov

Bedre studieteknikk

i norsk og nynorsk

Norsk er et sentralt fag både på grunnskolen og videregående. Å mestre norskfaget er avgjørende for en god skolegang, derfor er norsk et av de mest etterspurte fagene hos MentorNorge. Det er dessverre mange elever som får en dårlig start. Noen tar faget for gitt fordi det er et morsmål og dermed «enkelt», andre finner det vanskelig fordi det er et fag basert på mye tekst og oppgaveskriving. Det er helt essensielt at man skaper stor glede rundt dette faget, da det er med oss hele livet.

Norskfaget handler om mer enn å lære seg de grunnleggende verbene og substantivene. Det er i norskfaget du lærer å nyansere; det er i norskfaget du kan lære deg å formidle tekst på en god måte.

Økt lærelyst

Å beherske et språk bedrer kommunikasjonsevnen, og kommunikasjon er vesentlig i alle mulige sammenhenger. Norsk er et sentralt fag, både på ungdomsskolen og videregående. Med andre ord vil utfordringer i faget ofte følge én resten av skolegangen. Våre mentorer kan hjelpe til i norsk på alle trinn og i alle emner. De har selv toppkarakter i norsk og er dyktige formidlere. Slik kan de gjøre norskfaget lettere å forstå og lære. Leksehjelp i norsk er blant det mest etterspurte hos MentorNorge, og det er vår erfaring at én-til-én-relasjonen mellom elev og mentor skaper et trygt rom hvor det er plass til både å prøve, feile og få til.

Vi kan blant annet bistå med:

  • Tekstanalyse
  • Oppgaveskriving
  • Grammatikk
  • Argumenterende skriving
  • Lese- og skrivestrategier
  • Litterær og kulturell forståelse

Start her

Bli kontaktet innen 24 timer

Få skreddersydd leksehjelp i norsk

Alle våre mentorer testes på pedagogiske og faglige evner, de utdannes løpende på våre interne workshops og de trenes i å gi effektiv leksehjelp og privatundervisning. De lærer hvordan å tilpasse og skreddersy undervisningen til hver enkelt elevs behov og foretrukne læringsstil.

Mange av våre mentorer får sterke bånd til sine elever. Det skaper trygge omgivelser for god læring. Plutselig går lekselesingen fra å være en kjedelig plikt, til noe barnet ditt gleder seg til. Det kommer et ungt menneske, som har fullt fokus på barnet, og hjelper til med de faglige utfordringene. Fra her blir inspirasjon til motivasjon.

Det er vår erfaring at den lave aldersforskjellen mellom mentor og elev skaper noe unikt. Elever hos oss opplever at deres mentorer fungerer som en rollemodell og venn.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i norsk

Hvor mye koster en privatundervisningstime i norsk?

En privatundervisningstime i norsk koster fra kr. 559 per time. Prisen avhenger av hvor mange timer du ønsker å kjøpe.

På hvilke nivå kan jeg få hjelp i norsk?

Vi har leksehjelp og privatundervisning på alle nivå i norsk. Helt fra barneskolen til videregående.

Kan jeg få privatundervisning i norsk online?

Ja, vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i norsk online. Våre mentorer har god erfaring med å undervise på nett.