Leksehjelp i matematikk

Vi skreddersyr et matematikk-forløp ut fra deres behov

Matematikk er et sentralt fag både på grunnskolen og videregående. Å mestre matematikkfaget er avgjørende for skolegangen. Dette er grunnen til at matematikk er det mest etterspurte faget blant familiene vi snakker med her i MentorNorge. Vi har et stort nettverk av mentorer i hele landet, og kan undervise i matematikk på alle nivåer.

Målrettet mattehjelp

Hjelp på alle nivå

Mentorene våre har selv toppkarakterer i matte, er dyktige formidlere, og brenner for å gjøre en forskjell. Det er dessuten vår erfaring at én-til-én-relasjonen mellom mentor og elev skaper en trygg ramme. Man får også en unik mulighet til å tilpasse undervisningen til elevens behov, slik at man får mest mulig ut av læringen. Med mattehjelp fra MentorNorge, skal man både bli tryggere i faget, og lære mer!

Andre familier har fått hjelp med blant annet følgende:

  • Redusere matteangst. Skape oversikt og struktur.
  • Leksearbeid og øving til prøver/eksamen.
  • Skape motivasjon og inspirere til videre arbeid.
  • Unngå anspente diskusjoner om likninger ved leksebordet.

Start her

Bli kontaktet innen 24 timer

Andres erfaringer

99,2% vil anbefale oss til andre - se hvorfor her

"Min sønn har gått fra å være usikker på grunn av all undervisningen han har mistet, til nå å være trygg i fagene"

- Mor til Victor, 15 år

"Jeg fikk en bedre forståelse for faget, og gikk opp en hel karakter med hjelp av min mentor"

- Maharah (19 år)

"Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra skolen på progresjonen til Tage i de fagene han har hatt mentor"

- Mor til Tage, 15 år

"Det er bedre å jobbe med en mentor, for da kan jeg stille spørsmål akkurat når jeg vil, hvis det er noe jeg lurer på. Også er det morsomt at læreren snakker bare til meg, og ikke hele klassen."

- Frederikke (11 år)

Gikk opp en hel karakter med mentor

Maharan (19) slet med matematikk R2

Maharan (19) slet i fagene kjemi 2 og matematikk R2. Ved å ha mentor over en lenger periode har han både utviklet en forståelse for fagene, og kan se for seg å jobbe med dette i fremtiden. 

Maharan (19) går i tredje klasse på videregående skole, med fordypning i realfag. Realfag er for mange utfordrende fag, og krever strukturert jobbing og disiplin. Han forteller selv at han har slitt mye med fagene, og det har heller ikke hjulpet på motivasjonen å være omringet av medelever som har lite fokus på å jobbe grundig med skolearbeid.

Maharan opprettholdt målet sitt om å jobbe jevnt med fagene han slet med. Med en mentor over tid, tålmodighet og hardt arbeid har dette gitt gode resultater. Ikke bare har det vært lærerikt og spennende, men han har også utviklet en interesse og forståelse for faget.

Mentor forteller at Maharan har hatt stor framgang og at samarbeidet har vært kjempehyggelig. «Jeg ser en veldig tydelig forbedring. Før turte han ikke å rette på meg fordi han kanskje trodde at han hadde feil, men det gjør han nå. Det er godt å se at han har blitt så selvsikker.»

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i matematikk

Hva koster privatundervisning i matte?

Privatundervisning i matte koster fra 559,- per time - les gjerne mer om våre priser på privatundervisning og leksehjelp her

På hvilket nivå tilbyr dere privatundervisning i matte?

Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i matematikk på alle nivåer, fra småskolen helt opp til VGS.

Kan jeg få matteundervisning online?

Ja, vi tilbyr onlineundervisning i matematikk.- les mer om onlineundervisning på her

Hvorfor velge privatundervisning i matematikk?

Med privatundervisning i matematikk vil du få tilpasset undervisning til din personlige læringsstil og til ditt behov. Du vil lære og tette hull i matematikk på en rask og effektiv måte.