Grunnet COVID-19 anbefaler vi nettundervisning. Les mer her

Andres erfaringer med leksehjelp


99,2% familier vil anbefale oss

Vi har god erfaring med leksehjelp til barn og unge på alle klassetrinn både på grunnskolen, videregående skole og på universiteter og høyskoler. Vi har hjulpet over 20.000 familier med skreddersydd leksehjelp, og 99,2% vil anbefale oss til andre. Vår ambisjon er at alle barn og unge skal ha lærelyst og skoleglede!

Av samme årsak er mentorene våre både skoleflinke, kreative og har gode pedagogiske egenskaper. De er rollemodeller, de har stor interesse for faget de underviser i - og det smitter! Les mer om opplevelsen til noen av våre familier som har hatt leksehjelp under. 

Skap større skoleglede


Styrk den faglige selvtilitten

Hun gleder seg til hver gang mentor kommer.

- Mor til Caroline, 9. klasse

Daniel får privatundervisning av sin mentor (privatlærer). Daniel fikk tilbake gleden og bedre karakterer med leksehjelp fra MentorNorge.

Nå gjør jeg det bedre i matte enn jeg noen gang har gjort.

- Daniel, 10. klasse

Alle barna mine har hatt stor nytte av å ha mentor.

- Anne Brith, Blogger

Det har hjulpet meg å bli bedre i de fagene jeg sliter litt med

- Lise, 15 år

Emma (14) har slitt mye med matte


«Da vi begynte med matteundervisning her hjemme, så vi at det fort ble overført til andre fag"

Snowboardkjøreren Emma har slitt med matematikk på grunn av mye reising med sporten sin. På skolen har hun ikke fått med seg de tingene som de andre har jobbet med og har dermed havnet bakpå i faget. Når Emma skal reise, får hun med seg lekser for å kompensere for det hun går glipp av på skolen. Det å ha en mentor gjør at Emma har tid til å gjøre leksene før hun reiser på tur.

"Jeg føler meg mye tryggere i matte. Det at jeg har forbedret meg, gjør at jeg syns matte er mye morsommere. Jeg lærer mye mer av å ha en mentor."

Emma har privatundervisning med en mentor fra MentorNorge. De jobber med matematikk.

Daniel lærte matematikk på en ny måte


med god hjelp av mentor, David

Terje, far til Daniel, tok kontakt med MentorNorge fordi han opplevde at sønnen slet med matematikk på skolen. Matematikk er et sentralt fag både på grunnskolen og videregående. Det er et fag flere sliter med, og som det er lett å falle bak i. Daniel har hatt mentor fra MentorNorge i matematikk i underkant av et år.

"God erfaring og oppfølging. Litt dyrt, men det er virkelig verdt det. Det var jo enkelt fra første kontakt frem til vi fikk mentor. Jeg prøver å ikke være der når de jobber sammen, slik at jeg ikke er en forstyrrende faktor. Jeg vil ikke at Daniel skal føle noe press. Men jeg tyvlytter litt, og hører at det går innmari bra."

"Min erfaring med MentorNorge - kan ikke få bedre skussmål! Sønnen min slet på skolen. Jeg tok kontakt med MentorNorge, og hadde en veldig fin telefonsamtale med en fagveileder om Daniels behov. Vi fikk Mentor David hjem til oss. Etter første møte var jeg sikker på at dette var bra, både for oss og for Daniel. De snakker bra sammen, ler sammen og David er flink til å lære bort. I etterkant har Daniel gjort det bra på en del prøver og ting har løsnet. Han er en lettere person. Det er innmari fint å se som pappa."

Daniel får privatundervisning av sin mentor (privatlærer). Daniel fikk tilbake gleden og bedre karakterer med leksehjelp fra MentorNorge.

Daniel selv er også godt fornøyd.

"Det har hjulpet meg utrolig mye. Jeg har alltid slitt med matte og nå gjør jeg det mye bedre i enn jeg noen gang har gjort. Mamma og pappa sier også at etter David (mentor) kom, så klarer jeg det mye bedre. De sier at jeg har et mye bedre humør enn hva jeg hadde før."

Mentor David har bare gode ord å si om sin elev Daniel.

"Daniel ønsker å gjøre det bedre på skolen, og han gjør det allerede veldig bra og gjør en god innsats. Han blir veldig motivert av bare det å bli sett. Det å vite at det ikke er et stort press, gjør det mye lettere for han å lære. Jeg ser at han klarer å slappe av - han er ikke nervøs og da lærer han mye mer effektivt og husker ting."

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

Stengt