DSC01185
DSC01185

Bli ringt opp

Våre fagrådgivere er klare til å gå
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Skreddersydd leksehjelp for økt skoleglede og selvtillit

Vi tilbyr personlig tilpasset leksehjelp som bidrar til å øke både skoleglede og selvtillit hos eleven, og hjelper dem med å nå sitt fulle potensial i fagene de ønsker.

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Leksehjelp fra MentorNorge

Økt skoleglede og selvtillit

Leksehjelp gir gode faglige resultater. Har ditt barn vondt i magen hver morgen før skolen? Har barnet ditt noen faglige hull eller trenger litt ekstra motivasjon? Med leksehjelp som fokuserer 100% på ditt barns personlige behov og læringsstil, skreddersyr vi et undervisningsforløp som tetter de faglige hullene og gir tilbake skolegleden.

Det skal være gøy å gå på skolen! Derfor setter vi lærelyst og aha-opplevelser i fokus. Vårt mål er å øke den faglige selvtilliten, som også vil smitte over på andre ting i hverdagen. Med skreddersydd leksehjelp gir du barnet ditt muligheten fra å snu magevondt og dårlig selvtillit, til økt lærelyst og mestring!

"Min sønn har gått fra å være usikker på grunn av all undervisningen han har mistet, til nå å være trygg i fagene"

- Mor til Victor, 15 år

"Jeg fikk en bedre forståelse for faget, og gikk opp en hel karakter med hjelp av min mentor"

- Maharah (19 år)

"Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra skolen på progresjonen til Tage i de fagene han har hatt mentor"

- Mor til Tage, 15 år

"Det er bedre å jobbe med en mentor, for da kan jeg stille spørsmål akkurat når jeg vil, hvis det er noe jeg lurer på. Også er det morsomt at læreren snakker bare til meg, og ikke hele klassen."

- Frederikke (11 år)

Slik foregår leksehjelpen

Vi er med hele veien fra behovsavklaring til suksessopplevelse

Det pedagogiske grunnlaget for leksehjelpen er bygget på at alle lærer forskjellig. Våre mentorer legger derfor opp et eget undervisningsopplegg spesielt tilpasset ditt barns behov og personlige læringsstil.

Det er den samme mentoren som underviser barnet ditt hver gang - det gir trygghet. Det er alfa omega at barnet ditt føler seg trygg når hen skal lære. Dere kan velge selv om dere ønsker å få mentoren hjem, slik at dere kan ha undervisning i trygge rammer i deres eget hjem, eller om dere ønsker onlineundervisning. Du kan lese mer om fleksibel onlineundervisning her.

Prøv leksehjelp nå

Helt uforpliktende

Er du sikker på om leksehjelp er det riktige for dere? Legg igjen nummeret ditt under og få et uforpliktende oppstartsmøtet til ditt barn. En av våre hyggelige fagveiledere vil ringe dere for en uforpliktende samtale om hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe dere.

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen