DSC08790 DSC08790

Privatisthjelp hos MentorNorge

Få bedre karakterer med en privatlærer

Tar du opp fag fra videregående skole, men syns det er vanskelig å sette deg ned for å jobbe med faget på egen hånd? Da kan privatisthjelp fra MentorNorge være noe for deg.

Med privatist hjelp får du en mentor som kan skreddersy et undervisningsforløp som er tilpasset deg og dine behov. Vi tilbyr undervisning i alle fag fra Videregående skole. Å ta opp fag alene kan oppleves som tungt og det kan være vanskelig å komme i gang med pensumet. Privatisthjelp kan hjelpe deg å komme i gang, bli mer fokusert og produktiv frem mot eksamen. Privatist hjelp kan bidra til at du når målet ditt og oppnår resultatene du ønsker. Erfaring viser at en-til-en undervisning gir tettere oppfølging og et større læringsutbytte av undervisningen.

Undervisningen passer til alle, uansett nivå og mål. Enten om du trenger hjelp med alle kompetansemål, eller bare en ekstra dytt i riktig retning, så kan våre mentorer være til hjelp! Mentorene våre brenner for fagene sine og har selv toppkarakterer i fagene de underviser i. De er dyktige formidlere og ønsker å gjøre en forskjell. Mentorene kan hjelpe deg å komme i gang med forberedelsene til eksamen.

Hva våre mentorer hjelper med:

  • Få oversikt over kompetansemål
  • Gjennomgå og repetert fagstoffet
  • En sparrepartner til eksamen

Bli kontaktet

Få hjelp som privatist