Mentor elev og memory
Mentor elev og memory

Bli ringt opp

Våre fagveiledere er klare til å ta
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

Privatundervisning i norsk med engasjerte mentorer

Mentorene våre står klare til å hjelpe, uansett om det er sjangertrekk, rettskriving eller sidemål som er utfordringen.

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen
left corner graphics right corner graphics

Mentor i norsk

Norskfaget handler om mer enn å lære seg de grunnleggende verbene og substantivene. Det er i norskfaget barnet ditt lærer skriftlig formidling, analyse og å beherske språket både muntlig og skriftlig. Det er et av kjernefagene på skolen.

Hvis barnet ditt synes det er vanskelig å få grepet på faget, så kan privatundervisning i norsk være et alternativ. Mentorene våre hjelper dere med grammatikk, bøyning, lesing og mye mer. Vi skreddersyr undervisningen så den passer ditt barn og de utfordringene, målene og interessene det har. På denne måten kan vi bidra til økt mestringsfølelse og at barnet ditt får troen på seg selv igjen!

MentorNorges mentor spiller memory med elev
bølge grafik

Sånn får dere et mentorforløp i norsk

 1. Vurdering av behov
  Diskutere interesser og behov
 2. Riktig match
  Vi finner den rette mentoren for deg
 3. Oppstartsmøte med mentor
  Møt mentoren din og kjenn på kjemien
 4. 1-1 privatundervisning
  Privatundervisning i norsk - fysisk eller online
 5. Følg med underveis
  Følg fremdriften på ForløpsPortalen

Privatundervisning i norsk på grunnskolen

Hvordan analyserer man gamle norske tekster? Hvilke huskeregler kan man bruke for å huske ordklassene? Hvordan skal man gå fram for å lære sidemål? Norsk i grunnskolen krever mange ulike ferdigheter, og det kan være vanskelig å huske alle sammen.

Mentorene våre står klare til å hjelpe med norskfaget. Vi tilpasser norskhjelpen til ditt barns spesifikke behov, utfordringer og interesser. På denne måten kan lærelyst og skoleglede vokse.

Norsk i grunnskolen

Norsk privatundervisning for videregående skole

Norskfaget gjemmer på alt fra grammatikk til Henrik Wergeland. Hoper norskoppgavene seg opp og sliter du med å få oversikt over pensum? Kanskje gruer du deg til muntlig og skriftlig eksamen i norsk?

Med en mentor kan du få hjelp til akkurat det du sliter med. Enten du trenger hjelp med oppgaveskriving, tekstanalyse eller sjangerlære, kan en av våre flinke mentorer hjelpe deg.

Norsk på videregående

Ta kontakt med oss

Ring oss på 21 51 40 40. Fagveilederne våre står klare til å hjelpe deg og kartlegge dine behov. Sammen kan vi finne den rette mentoren som kan hjelpe barnet ditt med norsk.

Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i norsk - både på grunnskolen og videregående.

Start her

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Mentorene våre kan hjelpe med alt

- fra økt motivasjon til å nå faglige mål
Ikon

Øke motivasjonen og lysten til å lære

privatundervisningen i norsk er tilpasset barnets utfordringer, interesser og læringsstil. Vi mener at personlig veiledning er avgjørende for å øke motivasjon og lærelyst, fordi barnet føler seg sett og forstått i sine utfordringer og ferdigheter.

Ikon

Styrke elevens faglige ferdigheter

Vi har en ung-til-ung-tilnærming til mentorprogrammet. Mentorene våre er unge elever og studenter som har oppnådd toppkarakterer i fagene sine. I privatundervisningen i norsk møtes og styrkes barnets faglige ferdigheter - uansett hvilke mål dere har for faget.

Ikon

Bygge selvtillit og gi suksessopplevelser

Skoleglede skapes når man opplever mestring. Mentorforløpene våre er bygget opp rundt det å gi barna tilbake selvtilliten i faget og skape de verdifulle mestringsopplevelsene som er så viktige for varig skoleglede.

Våre priser

- vi hjelper i alle fag og på alle nivå

Brush-up

24 timer

Perfekt for deg som trenger en dytt i riktig retning, ønsker å finpusse ferdighetene og få de siste brikkene på plass.

Timepris

Timepris

639,-

6 måneders gyldighet Bli kontaktet
Populær!

Mentorforløp

48 timer

Den optimale løsningen for eleven som mangler faglig utvikling, selvtillit og motivasjon i faget. Vårt originale mentorforløp.

Timepris

Timepris

589,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Utvidet mentorforløp

72 timer

For eleven med større faglige utfordringer eller spesielle behov. Løpende hjelp og støtte gjennom et helt skoleår og i flere fag.

Timepris

Timepris

559,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Landsdekkende privatundervisning i norsk

Finn en mentor i din by

Uansett hvor i landet du bor, kan vi finne en mentor til deg. Alle mentorene våre er toppstudenter, som brenner for å formidle kunnskapen sin videre. Vi tilbyr også privatundervisning i norsk på nett.

Vi har en ung til ung-tilgang til undervisningen, der barnet ditt får undervisning av en mentor som selv har vært igjennom det samme stoffet for ikke så lenge siden. Mentoren kan derfor sette seg inn i de frustrasjonene og følelsene barnet ditt kan oppleve akkurat nå.