Grunnskole Tilpasset Grunnskole Tilpasset

Privatundervisning og skreddersydd leksehjelp


Vi skaper lærelyst og hjelper dere å gjenfinne skoleglede!

Alle lærer forskjellig. Derfor tar vi utgangspunkt i ditt barns behov og personlige læringsstil, når vi leter etter den perfekte privatunderviseren for dere. Mentoren deres gjør det ikke bare morsomt å gjøre lekser, men skaper lærelyst og mestringsfølelse - vi er med andre ord mer enn bare leksehjelp!

Gjennom faglig forståelse, aha-opplevelser og god kjemi skaper vi selvtillit og større skoleglede, og det er det vi brenner aller mest for. Alle fortjener en god skolegang! Undervisningen foregår i trygge rammer i eget hjem, og en undervisningsøkt varer i 2 timer.

Slik foregår privatundervisning/leksehjelp


Vi er med hele veien - fra behovsavklaring til suksessopplevelse!

1. Behovsanalyse


100% fokus på ditt barns behov

Før vi setter i gang med et privatundervisningsforløp, utarbeider vi en behovsanalyse på bakgrunn av en innledende samtale. Her spør vi om elevens skolegang, faglige utfordringer, trivsel og lignende. Vi vil også veldig gjerne vite hva din sønn eller datter gjør på fritiden, om det er spesielle diagnoser eller behov vi skal være oppmerksomme på. Slik finner vi den helt rette mentor til dere. Dere får tilsendt behovsanalysen som inneholder en anbefaling om varighet/lengde på undervisningsforløpet deres.

2. En god match


Vi håndplukker mentoren deres

På bakgrunn av behovsanalysen håndplukker vi en mentor til akkurat din sønn eller datter. Mentoren skal selvfølgelig matche elevens faglige behov, men vi etterstreber også å finne en mentor som matcher elevens fritidsinteresser og personlighet. Alle mentorene våre er toppstudenter som drives av å lære fra seg og skape faglige suksessopplevelser. De testes på pedagogiske og faglige evner, de utdannes løpende på våre interne workshops og de trenes i å gi effektiv leksehjelp og privatundervisning.

3. Gratis første møte


Vi avklarer forventningene rundt forløpet

God kjemi mellom mentor og elev er essensiell for et givende forløp. Derfor innledes deres privatundervisningsforløp med en gratis kartleggingstime, som er første møte med mentor. Mentoren kommer hjem til dere eller møter dere over nett, og formålet med kartleggingstimen er å stemme av forventninger og se kjemien an. Kartleggingstimen er også deres mulighet for å avtale alle praktiske detaljer rundt privatundervisningen med mentoren deres, før forløpet kan gå i gang.

4. Magien begynner


Den faglige og personlige utviklingen tar fart!

Privatundervisning tilrettelegges etter din sønn eller datters behov og læringsstil. Hvis ditt barn for eksempel har en taktil læringsstil, vil mentor legge opp undervisning slik at eleven får stoffet i fingreneEtter hver undervisningsøkt skriver mentor en rapport om dagens emne, elevens motivasjon og planen for neste undervisning. Dere kan lese alle mentors rapporter og følge med underveis. Ved behov for justeringer er det bare å kontakte oss!

Andres erfaringer med privatundervisning og leksehjelp


98,6% vil anbefale oss til andre – se hvorfor her

Hun gleder seg til hver gang mentor kommer.

- Mor til Caroline, 9. klasse

Nå gjør jeg det bedre i matte enn jeg noen gang har gjort.

- Daniel, 10. klasse

Alle barna mine har hatt stor nytte av å ha mentor.

- Anne Brith, Blogger

Det har hjulpet meg å bli bedre i de fagene jeg sliter litt med

- Lise, 15 år

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt