Mentor hjelper elev
Mentor hjelper elev

Bli ringt opp

Våre fagveiledere er klare til å ta
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

Privatundervisning i samfunnskunnskap og samfunnsfag

Synes barnet ditt det er vanskelig å sette seg inn i flere lands styresett, og hvordan historie og kultur har påvirket samfunnet vi har i dag? Da kan privatundervisning i samfunnskunnskap hjelpe!

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen
left corner graphics right corner graphics
Mentor og elev arbeider med samfunnsfag

Mentor i samfunnsfag

Samfunnsfag eller samfunnskunnskap er fag som følger barnet ditt gjennom mange skoleår, helt fra 1. klasse til VG2. Fagene omfatter ulike disipliner som kan utfordre elevene på flere nivåer. Det krever metodisk og analytisk tenkning, kunnskap i historie, samfunnsforhold og politiske systemer, og hvordan disse påvirker samfunnet og maktforholdene. Hvis barnet ditt sliter med å forstå alt dette, er du ikke alene! Privatundervisning i samfunnskunnskap kan bidra til å overvinne disse utfordringene. Med vår ung-til-ung-tilnærming får barnet ditt skreddersydd hjelp fra en dyktig mentor, som nylig har vært i samme situasjon.

Mentor banker på hos en familie for å gi privatundervisning
bølge grafik

Slik får dere en mentor i samfunnskunnskap

 1. Behovsvurdering:
  Vi starter med å utforske dine interesser og behov for å tilpasse mentorforløpet til deg innen samfunnskunnskap.
 2. En god match:
  Vi identifiserer den ideelle mentoren som passer dine spesifikke behov og læringsstil innen samfunnsfag.
 3. Oppstartsmøte med mentoren:
  Du vil ha en innledende samtale med mentoren din for å bli kjent og sikre kjemi mellom dere.
 4. 1-1 privatundervisning:
  Gjennom individuell undervisning, enten ansikt til ansikt eller via nettet, vil mentoren gi barnet ditt støtte og veiledning i samfunnsfaget.
 5. Oppfølging underveis:
  Du kan spore din egen fremgang gjennom ForløpsPortalen, hvor du kan holde deg oppdatert og tilpasse undervisningen etter dine behov innen samfunnskunnskap.

Privatundervisning i samfunnsfag på grunnskolen

Samfunnsfag er et av de første fagene barnet ditt møter på grunnskolen. Gjennom barneskolen og ungdomsskolen skal elevene lære hvilke sammenhenger det er mellom egne valg og nasjonale og globale samfunnsstrukturer. Samfunnsfag henger derfor tett sammen med blant annet historie- og språkfag.

Har barnet ditt utfordringer i samfunnsfag? Da kan privatundervisning i samfunnsfag være løsningen. Vi har dyktige og engasjerte mentorer som vil sikre at barnet ditt får verdifull hjelp og viktige suksessopplevelser.

Samfunnsfag på grunnskolen
Glad mentor kommer til leksehjelp med MentorNorge

Mentor i samfunnskunnskap på videregående

Samfunnskunnskap i VG1 og VG2 bygger videre på det du har lært gjennom grunnskolen. Her er det større fokus på samfunnsvitenskapelig analyse og metode enn tidligere, og du skal kunne drøfte og reflektere emner som sosialisering, sosial ulikhet og ytringsfrihet. Denne siste delen synes mange er spesielt utfordrende, fordi det å kunne reflektere over et emne krever innsikt og overblikk. Mangler du det i samfunnskunnskap? Da kan en av mentorene hjelpe deg med å føle deg trygg på stoffet og trygg på deg selv, slik at du får motivasjonen tilbake i faget.

Samfunnskunnskap på videregående

Vi kan hjelpe dig

- med alt fra motivasjon til faglig selvtillit

Økt motivasjon og læringslyst:

Vi tilpasser vår samfunnsfagshjelp til dine unike utfordringer, interesser og læringsstil. Vi mener at individuell undervisning er avgjørende for å øke motivasjon og lyst til å lære, da du føler deg sett og forstått i dine ferdigheter og vanskeligheter.

Styrking av faglige ferdigheter:

Vi har en ung-til-ung-tilnærming til privatundervisningen. Våre mentorer er unge studenter som har oppnådd toppkarakterer i samfunnskunnskap. I mentorforløpet vil dine faglige ferdigheter bli møtt og styrket, uansett hvilke mål du har for faget.

Selvtillit og suksessopplevelser:

Skoleglede oppstår når man føler mestring. Våre mentorprogrammer er designet for å gi eleven tilbake selvtilliten i faget og skape verdifulle mestringsopplevelser som er avgjørende for langvarig skoleglede.

Ta kontakt med oss

Jeg og mine kolleger er tilgjengelige for å bistå deg med å finne den rette mentoren. Ring oss på 21514040 for en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra deg!

Start her

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Priser

- se vår prisoversikt

Brush-up

24 timer

Perfekt for deg som trenger en dytt i riktig retning, ønsker å finpusse ferdighetene og få de siste brikkene på plass.

Timepris

Timepris

639,-

6 måneders gyldighet Bli kontaktet
Populær!

Mentorforløp

48 timer

Den optimale løsningen for eleven som mangler faglig utvikling, selvtillit og motivasjon i faget. Vårt originale mentorforløp.

Timepris

Timepris

589,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Utvidet mentorforløp

72 timer

For eleven med større faglige utfordringer eller spesielle behov. Løpende hjelp og støtte gjennom et helt skoleår og i flere fag.

Timepris

Timepris

559,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Landsdekkende privatundervisning

Finn en mentor i nærheten av deg

Vi har privatundervisning i samfunnskunnskap tilgjengelig over hele landet.

Uansett hvor du bor, kan vi finne en mentor for deg. Alle våre mentorer er dyktige studenter som er lidenskapelig opptatt av å dele sin kunnskap. Vi tilbyr også online mentorhjelp i samfunnsfag.

Vi følger en ung-til-ung-tilnærming til undervisningen, der ditt barn får hjelp av en mentor som nylig har gått gjennom det samme pensumet. Dermed kan mentoren forstå de frustrasjonene og følelsene barnet ditt kan oppleve akkurat nå.

De mest populære byene er: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, med flere.

Dette sier elevene

- om privatundervisning fra MentorNorge