IMG 7855
IMG 7855

Bli ringt opp

Våre fagveiledere er klare til å ta
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

Privatundervisning i programmering

Har du problemer med å få tak på python, løkker og brukervennlig design? Våre mentorer gir deg skreddersydd privatundervisning i programmering, slik at du kan få motivasjonen tilbake!

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen
left corner graphics right corner graphics
Mentor hjelper med leksene på datamaskinen

Få en mentor i programmering

Synes barnet ditt det er vanskelig å få tak på programmering? Programmering er et relativt nytt fag i læreplanen, og ukjent terreng for mange – både elever og foreldre. I faget blir matematikk, fysikk og biologi knyttet sammen med programmering, og målet er å gi elevene en viktig digital kompetanse og dypere forståelse for hvilke problemer en datamaskin kan løse. Hvis barnet ditt har utfordringer i programmering, som du som forelder ikke kan hjelpe med, så kan du se nærmere på privatundervisning i programmering. Vi har mentorer som selv har hatt programmering på skolen, og som har kommet igjennom med toppkarakter.

Mentor banker på hos en familie for å gi privatundervisning
bølge grafik

Slik kan du få privatundervisning i programmering

 1. Behovsvurdering:
  Vi starter med å utforske dine interesser og behov for å tilpasse mentorforløpet i programmering.
 2. En god match:
  Vi identifiserer den ideelle mentoren som passer dine spesifikke behov og læringsstil i programmering.
 3. Oppstartsmøte med mentoren:
  Du vil ha en innledende samtale med mentoren din for å bli kjent og sikre kjemi mellom dere.
 4. 1-til-1 privatundervisning:
  Gjennom individuell undervisning, enten ansikt til ansikt eller via nettet, vil mentoren gi barnet ditt støtte og veiledning i programmering.
 5. Oppfølging underveis:
  Du kan spore din egen fremgang gjennom ForløpsPortalen, hvor du kan holde deg oppdatert på privatundervisningen i programmering.

Programmeringsleksehjelp på ungdomsskolen

Barnet ditt starter med å ha programmering på ungdomsskolen. Noen av målene med faget er at elevene skal finne nye, kreative måter å løse problemer og oppgaver på, og se sammenhenger på tvers av fag. Det kan godt være en utfordring i et fag som er helt nytt for barnet ditt, og som krever et annet utgangspunkt og overblikk. Det kan våre dyktige undervisere i programmering hjelpe dere med å håndtere. Vi tilbyr en skreddersydd undervisning, der lærelyst, nysgjerrighet og å styrke den faglige kompetansen er i fokus.

Programmering i grunnskolen
Glad mentor kommer til leksehjelp med MentorNorge

Få hjelp til programmering på videregående

Har du problemer med å få tak på den algoritmiske tenkemåten? Programmering på videregående bygger videre på metoder og analyser som er brukt i grunnskolen. Den blir i høyere grad koblet til å løse problemer i matematikk, men kan også gå på tvers av andre fag, som økonomi og andre realfag. Det kan være krevende å både lære seg en ny disiplin, som koding, og å skulle bruke det på tvers av andre fag – som du kanskje også synes er utfordrende. Vi har dyktige mentorer i programmering, som kan gi deg den støtten og veiledningen du trenger!

Programmering på videregående

Vi kan hjelpe dig

- med alt fra motivasjon til faglig selvtillit

Økt motivasjon og læringslyst:

Vi tilpasser vår hjelp med programmering til dine utfordringer og interesser. Vi mener at individuell undervisning er avgjørende for å øke motivasjon og lyst til å lære, da du føler deg sett og forstått i faget.

Styrking av faglige ferdigheter:

Vi har en ung-til-ung-tilnærming til privatundervisningen. Våre mentorer er unge studenter som har oppnådd toppkarakterer innen programmering. Derfor vil dine faglige ferdigheter bli møtt og styrket i mentorforløpet.

Selvtillit og suksessopplevelser:

Skoleglede oppstår når man føler mestring. Våre mentorprogrammer er designet for å gi eleven tilbake selvtilliten i faget og skape verdifulle mestringsopplevelser som er avgjørende for langvarig skoleglede.

Ta kontakt med oss

Jeg og mine kolleger er klare til å hjelpe deg med å finne den rette mentoren. Ring oss på 21514040 for en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra deg!

Start her

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Priser

- se vår prisoversikt

Brush-up

24 timer

Perfekt for deg som trenger en dytt i riktig retning, ønsker å finpusse ferdighetene og få de siste brikkene på plass.

Timepris

Timepris

639,-

6 måneders gyldighet Bli kontaktet
Populær!

Mentorforløp

48 timer

Den optimale løsningen for eleven som mangler faglig utvikling, selvtillit og motivasjon i faget. Vårt originale mentorforløp.

Timepris

Timepris

589,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Utvidet mentorforløp

72 timer

For eleven med større faglige utfordringer eller spesielle behov. Løpende hjelp og støtte gjennom et helt skoleår og i flere fag.

Timepris

Timepris

559,-

12 måneders gyldighet Bli kontaktet

Landsdekkende privatundervisning i programmering

Finn en mentor i nærheten av deg

Vi har leksehjelp og privatundervisning i programmering tilgjengelig over hele landet.

Uansett hvor du bor, kan vi finne en mentor for deg. Alle våre mentorer er dyktige studenter som er lidenskapelig opptatt av å dele sin kunnskap. Vi tilbyr også online mentorhjelp i programmering.

De mest populære byene er: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, med flere.

Dette sier elevene

- om privatundervisning fra MentorNorge