24t Grunnskole Tilpasset

Intensivforløp og eksamenshjelp

Få hjelp før eksamen
Få hjelp før tentamen
Få hjelp før heldagsprøver
Få hjelp før innleveringer

Økt lærelyst og mestring! Prøv en time gratis

Målrettet hjelp i en kortere periode


Vi hjelper deg å bli eksamens/tentamensklar!

Har du problemer med å skape oversikt før eksamen eller en større prøve? Ta det helt med ro, vi står klare til å hjelpe deg! Med en mentor kan du få hjelp med det faglige, skriveteknikker, muntlig presentasjonsteknikk - slik at du kan få en god natts søvn og være frisk og velopplagt til din kommende eksamen, tentamen eller heldagsprøve. 

Vi tilbyr skreddersydd, intensiv hjelp før eksamen uansett eksamensform. Eksamenshjelpen tar utganspunkt i dine behov og din personlige læringsstil og foregår i trygge rammer i eget hjem, på skolen eller over nett. Vi bygger deg opp faglig, slik at du kan gå til eksamen med ro i magen og selvtilliten i orden.

Elev får eksamenshjelp av sin mentor med skrivebord.

Skreddersydd eksamenshjelp


i alle fag, på alle nivåer - uansett eksamensform!

Muntlig eksamen


Bli kvitt eksamensangsten

Får du svette håndflater og høyere puls når noen nevner ”muntlig eksamen”? Grundig forberedelse er ofte nøkkelen til en god eksamensopplevelse. Med en mentor kan du få hjelp til å trene på eksamenssituasjonen, sånn at de viktigste begrepene og poengene sitter i ryggraden. Så kan du få ro i magen, og de svette håndflatene byttes ut med et fast og selvsikkert håndtrykk, når du går inn i eksamenslokalet.

Elev får eksamenshjelp med sin mentor. Bli klar til eksamen med intensivforløp.

Skriftlig eksamen


Effektiviser din forberedelse med en mentor

På skriftlig eksamen har du få timer til å prestere, og når du først sitter i salen, kan det føles, som om tiden flyr av sted. Derfor er grundig forberedelse et viktig skritt på veien til en vellykket eksamen. Med en mentor kan du øve på tidligere eksamensoppgaver til struktur, faglig innhold og viktige begreper sitter i ryggraden. Så kan du gå til eksamen med ro i magen og få maksimalt ut av de timene eksamenen varer.

Elev får eksamenshjelp i matematikk. Mentor gjør eksamenstiden lettere. Intensivforløp og eksamenshjelp gir resultater.

24-timers eksamen


Prester best mulig på den korte tiden

Får du hjertebank og svette håndflater, når du tenker på 24-timers eksamen? Da kan det være en god idé å få hjelp av en mentor. En 24-timers eksamen kan være intens, men med den rette hjelpen kan eksamenspress og -stress bli til ro i magen. Mentoren er en god faglig sparringspartner og kan hjelpe deg å strukturere og skape overblikk, slik at du utnytter den knappe tiden best mulig.

Eksamenshjelp har gitt gode resultater for eleven. Mentor har gitt han troen tilbake på seg selv med et intensivforløp før eksamen.

Innleveringer/oppgaver


Få en god skriveprosess med målrettet veiledning

Står du over for en stor oppgave som et særemne, hjemmeinnlevering, semesteroppgave, eller kanskje en bachelorinnlevering? Vi hjelper deg å få oversikt, så skriveprosessen blir så effektiv og lærerik som mulig.

Mentor har selv fått toppkarakter, har solid erfaring med å skrive oppgaver og kan gi råd og faglig sparring til din oppgaveskriving.

Leksehjelpen/privatundervisningen starter med en kartleggingstime. Et gratis møte for å se om mentor og elev matcher

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt